fbpx

Kiireellisissä tapauksissa päivystys palvelee teitä työajan ulkopuolella:

Arkisin 16-20 ja
viikonloppuisin 9-14.

ENERGIANSÄÄSTÖLASKURI

Laske paljonko säästät

Syötä nykyinen kulutuksesi, lämmitysmuotosi ja saat arvion säästön suuruudesta. Voit sen pohjalta helposti laskea, kuinka nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin. Tiesitkö, että saat yhteistyökumppaniltamme OP:lta myös rahoitustarjouksen.

Jäspi Tehowatti Air-tuoteperhe

Tervetuloa astumaan uuteen, kustannustehokkaaseen lämmityksen aikakauteen Tehowatti Air – ilma-vesilämpöpumpun avulla! Haluamme esitellä sinulle ratkaisun, joka ei ainoastaan tarjoa luotettavaa lämmitystä kotiisi, vaan myös auttaa säästämään huomattavasti lämmityskustannuksissasi. Tehowatti Air alentaa lämmityskustannuksiasi jopa 60 prosenttia. Voit siis sanoa hyvästit korkeille lämmityslaskuille.

Tehowatti Air -järjestelmän avulla voit lämmittää niin kotisi tilat kuin käyttövedenkin. Se on monipuolinen ratkaisu, joka sopii suurimpaan osaan omakotitaloja. Laitteiston toimintateho vastaa vaativimpiakin tarpeita. Olipa kiinteistössäsi vesikiertoinen lattialämmitys tai perinteiset lämpöpatterit, meillä on ratkaisu, joka täyttää lämmitystarpeesi.

Tiedätkö, että voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja samalla vähentää huomattavasti hiilidioksidipäästöjäsi. Tehowatti Air tekee sen mahdolliseksi. Puhdas energia on tulevaisuuden tie ja me haluamme auttaa sinua kulkemaan sitä. Tehowatti Air -järjestelmä hyödyntää uusinta tekniikkaa tuottaakseen tehokkaasti lämpöä ilmasta. Se ei pelkästään lämmitä kotiasi, vaan myös vähentää ympäristövaikutuksiasi.

Tehowatti Air – ilma-vesilämpöpumppu on valinta, joka tuo mukanaan sekä mukavuutta että säästöjä. Se on luotettava, kotimainen lämmitysratkaisu, joka tekee kodistasi lämpimän ja viihtyisän samalla, kun se auttaa sinua pitämään kukkaron nyörit kiinni. Liity joukkoomme ja aloita kustannustehokkaampi ja ympäristöystävällisempi lämmittäminen jo tänään!

Järjestelmä koostuu kolmesta osasta:

Ulkoyksikkö

Lämmönsiirtoyksikkö

Sisäyksikkö

 

Sisäyksikön teho on 9 kW ja ulkoyksikön tehoksi valitaan kiinteistön koon mukaan 8 kW,  12 kW tai 16 kW. Ulkoyksikkö ottaa energiaa ulkoilmasta ja siirtää kompressorin välityksellä lämmön sisäyksikköön. Lämmönsiirtoyksikkö siirtää lämmön kylmäaineesta veteen ulkoyksikön ja sisäyksikön välillä. Tämän jälkeen lämpö jaetaan sisäyksikön kautta sisätiloihin ja lämpimään käyttöveteen.

Kysy lisää myynniltämme ja mitoitamme kanssasi sopivan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmän kiinteistöösi.

Lisätietoja:

Toteutamme lämmitysjärjestelmiä seuraavilla paikkakunnilla:

Tampere Lempäälä Nokia Pirkkala Valkeakoski Ylöjärvi

Toteutamme lämmitysjärjestelmät myös muualla Pirkanmaalla.

 

Oho! Kotitalousvähennyksen osuus on jopa 60%

Ilmavesilämpöprojektin loppusummassa on usein suurempi osuus työtä kuin esimerkiksi pelkän ilmalämpöpumpun asentamisessa. Tämän takia kannattaakin muistaa hyödyntää kotitalousvähennys, minkä ansiosta ilmavesilämmön asentaminen tulee itseasiassa hintaansa edullisemmaksi. Ilmavesilämpö on siksi järkevä investointi alentamaan lämmityskustannuksia: varsinkin kun jatkuvasti uutisoidaan sähkön, öljyn sekä kaukolämmön hintojen olevan nousussa.

Kun ostat työn HMK Talotekniikka Oy:ltä, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250€ / henkilö (4500€ / pariskunta).

HUOM! Kotitalousvähennyksen osuus jopa 60% työn osuudesta (3500€ / henkilö, 7000€ / pariskunta), kun vaihdat öljystä ilmavesi- tai maalämpöpumppuun.

Ely-keskuksen tuki

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla.

Avustukseen osoitetut määrärahat riittävät yhteensä noin 36 000 öljy- ja kaasulämmityksen vaihtajalle. Avustusta voi hakea niin kauan kuin siihen osoitetut määrärahat riittävät. 

Hakemustilanne 4.3.2024

  • Hakemuksia tullut 32 144
  • Myönteisiä päätöksiä tehty 26 793
  • ​​​​​​Kielteisiä päätöksiä tehty 3 804
  • Tällä hetkellä käsittelyssä on marraskuussa 2023 saapuneita hakemuksia.

Jäspin ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu Suomen olosuhteisiin

Etsitkö lämmitysratkaisua, joka tarjoaa sinulle mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa? Jäspi Tehowatti Air on vastaus tarpeisiisi! Tämä huippuluokan ulkoyksikkö (Nordic) tuottaa jopa 65-asteista vettä ja sen käyttöalue ulottuu jopa -25 °C pakkasiin asti. Sinun ei enää tarvitse huolehtia talven purevista kylmistä, sillä Tehowatti Air pitää kodin lämpimänä, oli sitten kuinka kylmä tahansa.

Tehowatti Air ei jätä sinua pulaan edes äärimmäisen kylmällä säällä. Se on varustettu älykkäällä lämmitysvastuksella, joka aktivoituu portaittain pakkasen kiristyessä. Tämä tarkoittaa, että saat aina lisälämpöä silloin, kun sitä tarvitset, mutta ilman huomattavaa vaikutusta energiakustannuksiisi. Energiankulutus pysyy optimaalisena ja kodissasi vallitsee lämpöinen ja miellyttävä ilmapiiri.

Lisäksi Jäspi Tehowatti Air sisältää MyUpway-etävalvonnan vakiona. Voit hallita lämmitysjärjestelmääsi helposti ja kätevästi etänä, missä tahansa oletkin. Tämä mahdollistaa kiinteistösi lämmityksen optimoinnin kustannustehokkaaseen aikaan ja antaa sinulle täydellisen hallinnan lämpötilasta ja energiankulutuksesta.

Jäspi ja Jämä lämpöpumput voidaan asettaa seuraamaan pörssisähkön hintaa Smart Price Adaption-toiminnolla. Toiminto säätää lämpöpumpun kulutusta halvimpien tuntien ajalle. Hyödyntääkseen halvimpien tuntien hintaa, pitää käyttäjän tehdä tuntihinta-sopimus sähkön myyjän kanssa.

Älä anna kylmän sään pilata päivääsi – valitse Tehowatti Air ja koe miten lämpö ja tehokkuus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla!

Kotimaisella Jäspillä säästöt kotiin päin

Jäspi-tuotteet valmistetaan Kaukora Oy:n tehtailla Raisiossa ja Turussa ja niille on myönnetty kotimaisen tuotannon Avainlippu-tunnus. Tilaa Jäspi Tehowatti Air Split asennus HMK Talotekniikalta ja lopeta palelu nykyisen kalliin lämmitysjärjestelmäsi takia!

Suoraviivaista toimintaa

 

Kun päätät tehdä lämmitysjärjestelmäremontin, haluat varmasti kumppanin, joka tekee prosessista sinulle mahdollisimman sujuvan ja vaivattoman. HMK Talotekniikka on täällä auttaakseen, ja kun pyydät meiltä tarjouksen, saat enemmän kuin vain hintalapun – saat lupauksen huolettomasta remontista.

 

1. Suunnitellaan yhdessä: Ensimmäinen askel on istua kanssamme alas ja suunnitella remontti yhdessä. Kuuntelemme tarpeitasi ja toiveitasi tarkasti ja laadimme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen, johon ei tule yllätyksiä. Tiedät tarkalleen, mitä saat ja mihin hintaan.

 

2. Laadukas asennus: Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, ryhdymme töihin nopeasti. Asennamme uuden lämmitysjärjestelmän vanhan tilalle tai rinnalle tehokkaasti ja ammattitaidolla. Toteutamme remontin laadukkaasti jopa kahdessa päivässä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit jatkaa normaalia arkeasi lähes keskeytyksettä. Kytkemme kylmän käyttöveden päälle asennuksen aikana, jotta sinulla olisi käytössäsi kaikki mukavuudet myös remontin aikana.

 

3. Pidennetty 7 vuoden takuu: Olemme ylpeitä työstämme ja siksi annamme laitteistolle pidennetyn takuun. Kun HMK Talotekniikka asentaa pumput, voit luottaa niiden laatuun, sillä ne nauttivat peräti 7 vuoden täystakuusta laitevalmistajan normaalin 5 vuoden sijaan. 

 

4. 2-vuoden huoltosopimus kaupan päälle: Anna meidän huolehtia puolestasi. HMK Talotekniikan huoltosopimus takaa laitteesi optimaalisen toiminnan vuodesta toiseen ja sen lisäksi mahdollistaa pidennetyn takuun. Samalla varmistat parhaan suorituskyvyn laitteellesi ja ehkäiset mahdolliset toimintahäiriöt. Käytössäsi on myös HMK-Päivystys.

 

Jätämme kotisi juuri sellaiseksi kuin sen löysimmekin – paitsi nyt se on varustettu huippuluokan lämmitysjärjestelmällä!

ASIAKASTYYTYVÄISYYTEMME ON LÄHES 100%

Asiakaskokemuksesi on meille tärkeä.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

preloader-image

Milla Rantanen

HMK Talotekniikka uusi n. 50 vuotta vanhan patteriverkostomme. Ja meillä on aivan huippuhienot putkivedot! Saan ihailla niitä päivittäin. 🙂
Töiden puolesta kaikki toimi ja meni sopimuksen mukaan; aikataulu, tarvikkeet, neuvonta, siivous, tiedotus ja ystävällisyys.Kiitokset HMK:lla kaikille osallisille, erityisesti Paavolle, joka juoksutti projektin meillä alusta loppuun.

Ilokseni olen huomannut, että meillä on nyt oma luottoputkifirma, joka tekee asennustöitä myös vanhaan taloon. 🙂

Lue koko arvostelu tästä.

Milla Rantanen

Kosteusvaurion kuntotutkija, DI

Mikko Paananen

Nopea reagointi, asiantunteva myyjä ja kattava tarjous.👍

Mikko Paananen

Petri Lahti

Hyvä palvelu, työn jälki siistiä ja nähtiin vaivaa asioiden eteen. Jälkihoito myös luvattu hoitaa jos ja kun kysymyksiä tulee.
Ajatellaan myös asiakasta eikä vain rahaa. Käytän myös jatkossa. Lopuksi, ei ole mitään kytköksiä kyseiseen firmaan!

Petri Lahti

Palaute Riku Haavisto

Riku Haavisto

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni!
Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto

Rakennusinsinööri YIT

Lue lisää tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja alla olevasta linkistä. (Google Arvostelut)

Asiakasarvio:
Tehowatti Air split / Siuro

Pauli Ruotsalainen

HMK talotekniikka uusi 2003 rakennetun omakotitalon vesikiertoisen lattialämmityksen. VILPillä. Aikataulut piti ja asiat tehtiin kuten sovittu. Asentajan ammattitaitoa ei voinut kuin ihailla ja asennusjälki oli ensi luokkaista

Miksi valita meidät?

Meillä on useita hyviä syitä, jotka tekevät meistä luotettavan valinnan kumppaniksesi. Tässä niistä muutama:

 

1. Toimialan tyytyväisimmät asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Panostamme korkealaatuiseen työhön ja huolelliseen palveluun varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä. Meidät tunnetaan markkinoiden parhaimmista Google- ja Facebook-arvosteluista. Tyytyväiset asiakkaat ovat paras todistus laadustamme ja palvelustamme.

 

2. Yritykseltämme löytyy lain vaatimat sähkö- ja kylmäurakointiluvat. HMK Talotekniikka tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta. Tällöin remontin lopulliset kustannukset ovat pienemmät, kun kaikki työ tehdään kerralla, saman porukan toimesta. Urakan hajottaminen eri osiin ja urakoitsijoihin usein lisää kustannuksia, venyttää aikatauluja ja hämärtää vastuurajoja.

 

3. Olemme valmistajan virallisesti valtuuttama huoltoliike. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että järjestelmäsi saa parasta mahdollista huoltoa. Laatu ja ammattitaito ovat meidän tavaramerkkimme. Tarjoamme sinulle mielenrauhan siitä, että kodin lämmitysjärjestelmäsi on turvallisissa käsissä. Kaikenvaralta meiltä löytyy myös huoltopäivystys.

 

4. Meillä on loppuun asti hiottu asennuskonsepti lämmitysjärjestelmiin, joka on muodostunut vuosien kokemuksen ja satojen asennettujen järjestelmien ohella. Teemme myös tiivistä yhteistyötä valmistajan kanssa. Olemme olleet mukana esimerkiksi laitteiston tuotekehityksessä. Näin ollen voit luottaa siihen että laitteisto on asennettu laadukkaasti laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti sekä hyviä asennustapoja noudattaen.

 

5. 100% Kotimainen. Tuotteemme ja palvelumme ovat syntyneet suomalaisissa yrityksissä ja työllistävät suomalaisia ammattilaisia. Paikallinen läsnäolo mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaidemme tarpeisiin ja varmistaa, että palvelumme vastaa suomalaisten vaatimuksia.

 

Kun päätät tehdä yhteistyötä HMK Talotekniikka Oy:n kanssa, valitset enemmän kuin pelkän palveluntarjoajan. Valitset kumppanin, joka tuo sinulle laadukasta työtä, luotettavaa huoltoa ja tulevaisuuteen suuntautuvia ratkaisuja. Me olemme täällä auttamassa sinua tekemään kodistasi paremman paikan asua. Ota yhteyttä meihin, niin rakennetaan yhdessä parempi huominen!

NYT -50% lämmitysjärjestelmä remontin yhteydessä

Sykehuuhtelu tehostaa lämmitystä

Patteriverkoston tai lattialämmityksen suurin ongelmanaiheuttaja on putkiin kertyvä epäpuhtaus. Epäpuhtauksia syntyy varaajan, kattilan tai pattereiden metallisista pinnoista ja ne kertyvät verkoston ahtaimpiin tai jyrkimpiin kohtiin.

Säännöllisellä huollolla säästät pidemmän aikavälin kustannuksissa ja saavutat merkittäviä energiasäästöjä.

Reistaileeko patteri?

Sykehuuhtelun tarpeen tunnistaa heikosti lämpenevistä pattereista tai huonosti toimivasta patteriventtiilistä. Jos täysillä oleva patteri lämpeää viileällä ilmalla vain menoputken läheisyydestä, sykehuuhtelulle on ehdottomasti tarvetta.

Huuhtelulla ratkaistaan kodin lämmönjakoon liittyvät ongelmat ja vanhankin patteriputkiston toimintakunto voi parantua. Samalla saat selville missä kunnossa putkisto on.

Ongelmat jotka poistuvat sykehuuhtelulla

Patterit lämpiävät vain osittain

Termostaatti tukkiutuu tai toimii huonosti

Pattereissa on ilmaa ja ne lorisevat

Lämmintä ei riitä tarpeeksi

OP-RAHOITUS

Teemme yhteistyötä Osuuspankin kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Tarkista osamaksun suuruus tämän linkin takaa:

PYYDÄ TARJOUS

Tehowatti Air tarjous

Haluatko tehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmitysjärjestelmän? Pyydä tarjous Jäspi Tehowatti Air - ilmavesilämpöpumpusta ja aloita säästäminen! Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.