fbpx

 

 

 

Gree U Crown Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu asennettuna 1 790€

Ilmalämpöpumppu säästää energiaa lämmityksessä ja tuo mukavuutta kesän helteisiin. HMK Talotekniikka Oy asentaa Tampereella ja koko Pirkanmaalla ilmalämpöpumpun kotiisi.

Ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästäsi riippumatta. Erityisen suuriin säästöihin päästään suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Kun ilmalämpöpumppua käytetään lisälämmönlähteenä, ilmalämpöpumpun hankintakustannus saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman ja myös lattiat tuntuvat lämpimämmiltä.

Mukavuutta asumiseen ja säästöä lämmityskustannuksiin.

Greenin uusi U-Crown-ilmalämpöpumppusarja on suunniteltu juuri pohjolan olosuhteita silmällä pitäen. Lämmittää ja jäähdyttää tehokkaasti alhaisilla ulkolämpötiloilla..

Gree U Crown ei pakkasta pelkää

;
GREE U-Crown 35-A/W on ilmalämpöpumppu, joka ei pakkasta pelkää. U-Crown on suunniteltu sekä valmistettu toimimaan Pohjolan ääriolosuhteissa.
;

GREE:n patentoima 2-aste kompressori tuottaa ennennäkemättömän lämmitystehon vielä -30C asteen lämpötilassa.

;
Sisäänrakennetulla Wifi:llä varustettu metallipintainen sisäyksikkö on vain 17cm ohut. Tyylikäs samppanjanvärinen sisäyksikkö pitää sisällään tutut GREE:n huipputoiminnot.
;
Seitsemän eri puhallusnopeutta mahdollistavat kuiskauksenhiljaisen (20dB) käytön, mutta tarpeen tullen asunnon pikaviilennys tai pikalämmityskin onnistuu laitteen turbo-puhallinnopeudella.

Ilmalämpöpumpun huolto 249€

Ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan takaa vuosittainen ammattilaisen tekemä huolto. Huoltamaton ilmalämpöpumppu saattaa olla terveysriski, sillä ilmalämpöpumppu ja sen suodattimet keräävät epäpuhtauksia ja pölyä. Tästä syystä tulisi sisäyksikön suodattimet puhdistaa säännöllisesti, jotta sen läpi kulkeva ilmamäärä ei pienennä myöskään koneen hyötysuhdetta.

Huollossa tarkastetaan laitteen toiminta ja kunto, sekä puhdistetaan sisä- ja ulkoyksikön lamellit kemiallisella puhdistusvaahdolla.

Yli 10 vuoden kokemus lämmitysjärjestelmistä

HMK Talotekniikka on erikoistunut ennen 1990-lukua rakennettujen omakotitalojen putkiremontteihin sekä lämmitysjärjestelmiin.

Tilaamalla maksuttoman energiakartoituksen, saatte selville kuinka paljon voisitte säästää ja mikä olisi teille sopivin laitteisto. Kartoituksen yhteydessä voitte kysyä energia- sekä taloudellisuuslaskelmia, joista selviää mahdollinen säästö sekä laitteiston takaisinmaksuaika. Halutessanne jätämme teille myös tarjouksen asennuksesta avaimet käteen pakettina.

Muista kotitalousvähennys

Hyödynnä kotitalousvähennys ja saat vuonna 2017 arvonlisäverollisesta työn osuudesta vähentää 50% verotuksessasi. Vähennystä ei voi hyödyntää laskuun sisältyvistä tarvikkeista. Omavastuu on 100 euroa ja enimmäismäärä vähennykseen on 2 400 euroa/henkilö. Puolisoiden maksimivähennys on yhteensä 4 800 euroa. Löydät aina ajankohtaisen tiedon kotitalousvähennyksestä Vero.fi: Kotitalousvähennys

Asiakastyytyväisyytemme on huima 100%

[wprevpro_usetemplate tid="1"]
[wprevpro_usetemplate tid="2"]

Gree U-Crown Tarjous

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpun asennuksesta tai huollosta.