fbpx

JÄSPI BASIC VESI-ILMALÄMPÖPUMPPU

Jäspi Basic Split

Jäspi Basic SPLIT on saneerausrakentajan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä, joka pienentää ostoenergian määrää ja päivittää lämmitysjärjestelmän nykyaikaan.

Yksinkertainen ja edullinen järjestelmä asennetaan olemassa olevan järjestelmän rinnalle. Basic SPLIT -järjestelmä sopii öljykattilan, sähkökattilan (esimerkiksi JÄSPI Tehowatin) tai energiavaraajan (esimerkiksi JÄSPI OVALIN tai Akvaterm AKVAn) yhteyteen. Talon lämmitys hoidetaan ensisijaisesti aina lämpöpumpulla ja muu lämmitysjärjestelmä varmistaa riittävän lämmön lämmitysverkostoon tarvittaessa.

Järjestelmä koostuu kolmesta osasta:

Ulkoyksikkö ja maateline

Ohjausyksikkö (Jäspi MCU)

Splitbox-lämmönvaihdin

Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltujen Jäspi Basic ilma-vesilämpöpumppujen korkealaatuiset komponentit ja materiaalit tuovat säästöjä myös huoltovapaudella. Toimitussisältö on erittäin kattava, helpottaen laitteiston asennustyötä kohteessa. Ulkoyksiköt ovat käyttöääneltään erittäin hiljaisia. Helppokäyttöisen säätöyksikön kautta omien asetusten ja säätöjen tekeminen on vaivatonta. Kohteesta riippuen valittavana on
Jäspi Basic SPLIT, MONO ja NORDIC ulkoyksiköt.

Kysy lisää myynniltämme ja mitoitamme kanssasi sopivan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmän kiinteistöösi.

Lisätietoja:

Jäspi Basic Split

https://jaspi.fi/wp-content/uploads/2017/01/JASPI_Basic_0220_web-1.pdf

HMK Jäspi Basic Split ilma-vesilämpöpumppu

Jäspi Basic Split lyhyesti

 

Mikä? 

  • Ilma-vesilämpöpumppu, joka asennetaan öljy-/sähkökattilan rinnalle.

Mihin?

  • Toimivan öljylämmityksen tai sähkövaraajan rinnalle.

Miksi?

  • Lämpöpumppu leikkaa öljyn kulutusta jopa -50 % käyttämällä ulkoilman lämpöenergiaa.
  • Edullinen investointi – lyhyt takaisinmaksuaika.
  • Helppo asentaa.

Mitä?

  • Ns. paluuvesikytkentä: lämpöpumppu takaisinlämmittää verkostossa kulutetun lämmön.
  • Käyttövesi lämmitetään edelleen öljyllä/sähköllä.
  • Öljy-/sähkökattila varmistaa lämmitysverkostoon riittävän lämmön.

Jäspin ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu Suomen olosuhteisiin

Jäspi Basic Split tuottaa max. 58-asteista vettä ja sen käyttöalue on -20 °C asti.  Järjestelmään sisältyy MyUpway-etävalvonta vakiona. Siirrä kiinteistösi lämmitys Jäspillä kustannustehokkaaseen aikaan.

Kotimaisella Jäspillä säästöt kotiin päin

Jäspi-tuotteet valmistetaan Kaukora Oy:n tehtailla Raisiossa ja Turussa ja niille on myönnetty kotimaisen tuotannon Avainlippu-tunnus. Tilaa Jäspi Basic Split asennus HMK Talotekniikalta ja lopeta palelu nykyisen kalliin lämmitysjärjestelmäsi takia!

 Suoraviivaista toimintaa

 

Kun pyydät meiltä tarjouksen, niin näin homma etenee:

 

1. Suunnitellaan remontti yhdessä ja saat kiinteähintaisen tarjouksen, johon ei tule yllätyksiä.

2. Asennamme uuden lämmitysjärjestelmän vanhan tilalle tai rinnalle jopa kahdessa päivässä. Kytkemme sillä välin kylmän käyttöveden päälle, jotta asunnossa olisi huolettomampaa asua remontin aikana.

3. Annamme työllemme 2 vuoden takuun. Kaukora antaa pumpuilleen 5 vuoden täystakuun HMK Talotekniikan asentamana. Siivoamme jälkemme huolella, ja siitä olemme ylpeitä.

ASIAKASTYYTYVÄISYYTEMME ON LÄHES 100%

Asiakaskokemuksesi on meille tärkeä.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

HMK Talotekniikka uusi n. 50 vuotta vanhan patteriverkostomme. Kaikki tehtiin pintavetona, samoja reittejä kuin vanhatkin vedot olivat - mutta nyt raudan sijasta käytettiin saksalaisia kupariputkia ja osia sekä maalämmön kanssa yhteensopivia pattereita. Ja meillä on aivan huippuhienot putkivedot! Saan ihailla niitä päivittäin. 🙂
Työn ohessa tuli huomattua myös, että mikä oli tekijän kannalta helpoin ratkaisu, on se myös toiminnallisin ja kaunein.

Samassa yhteydessä oikaistiin käyttövesipuolelta putkia ja uusittiin tulovesiputkesta vanha, galvanoitu mutka, joka olikin aivan umpeen ruostunut. Mutkasta kuva liitteenä, jos joku haluaa nähdä ja verrata esim. onko omassa kodissa kenties vaihtoa kaipaava putkiosa. Vastaavia putkiosia on käytetty ainakin vielä 70-luvulla (ns. harmaa rautaputki).

Töiden puolesta kaikki toimi ja meni sopimuksen mukaan; aikataulu, tarvikkeet, neuvonta, siivous, tiedotus ja ystävällisyys.
Kiitokset HMK:lla kaikille osallisille, erityisesti Paavolle, joka juoksutti projektin meillä alusta loppuun. Suosittelen mielelläni.

Ilokseni olen huomannut, että meillä on nyt oma luottoputkifirma, joka tekee asennustöitä myös vanhaan taloon.

Milla Rantanen | Kosteusvaurion kuntotutkija, DI

“Olen tehnyt useamman vuoden itse yrittäjän kanssa yhteistyötä monella erilaisella työmaalla. Asennukset ovat sujuneet jouhevasti. Yrittäjästä näkee, että hän on oikeasti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja hän onkin pystynyt aina toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. ”

Lauri Niiniviita | Rakennusyrittäjä

“Saneeraan 70-luvun omakotitaloa ja ollaan päivitelty sinne kaikki mahdollinen talotekniikka mukaanluettuna. HMK-Talotekniikan Henrin kanssa oli puhetta jo aiemmin, että jossain välissä voitaisiin hoitaa lattialämmityksen syöttöjohdot sekä käyttövesi seiniin pex-putkella. Sitten olikin yhtäkkiä jo ajankohtaista saada seiniä levytettyä ja Henrin kanssa saatiin homma joustavasti sovittua ja putket paikoilleen viikonloppuna vaikka ilmeisen kova kiire miehellä oli muuallakin. Työt hoituivat ammattimaisin ottein ja sain hyviä asiantuntevia vinkkejäkin kaikessa hötäkässä. Sanotaanko näin että suosittelen!”

Marko Kulmanen | LVI-insinööri

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni! Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto | Rakennusinsinööri YIT

Omakotitalomme rakenteiden sisässä kulkevalla lämpövesiputkistolla oli ikää noin 50 vuotta. Sen uusiminen oli välttämätöntä.
Remontin tekijäksi valikoitui HMK Talotekniikka OY Ylöjärveltä.
Valintaamme vaikutti erityisesti suunnitteluvaiheen perusteellisuus. Saimme jo siinä vaiheessa kuvan, miten patteriverkoston pintatyönä asennettavat putkilinjat tulisivat kulkemaan 11 eri tilaan, jonne uudet patterit ja termostaatit tultaisiin asentamaan. Samoin eri työvaiheiden etenemisestä ja kestosta kerrottiin tarkasti.
Remontin toteutusvaihe:
- asentajat saapuivat päivittäin sovittuun aikaan paikalle mukanaan tarvittavat materiaalit ja työkalut. Turhat seisokit vältettiin.
- työskentely oli ammattitaitoista, huolellista ja siistiä. Asentajat siivosivat työpisteensä välittömästi työn edistyessä.
- uusien linjojen valmistuttua vanhat linjat tyhjennettiin ja tulpattiin, vanhat patterit irrotettiin ja asentajat huolehtivat niiden ja muun puretun materiaalin poisviennistä.
- uudet patterit ja termostaatit asennettiin paikoilleen ja putkistot koeponnistettiin. Ne toimivat täysin moitteettomasti ilman pienintäkään virhettä tai korjaustarvetta.

Lämpöverkostoremontin edistymistä seuratessamme päätimme myös vaihdattaa 30 vuotta vanhan käyttövesiputkiston. HMK Talotekniikka Oy suostui ja onnistui tekemään järjestelyjä, joiden avulla remontti saattoi jatkua meillä välittömästi. Kolmen päivän kuluttua tämänkin asennus oli valmis ammattitaitoisesti suoritettuna.

Suosittelemme !

Marja Lintula

NYT -50% lämmitysjärjestelmä remontin yhteydessä

Sykehuuhtelu tehostaa lämmitystä

Patteriverkoston tai lattialämmityksen suurin ongelmanaiheuttaja on putkiin kertyvä epäpuhtaus. Epäpuhtauksia syntyy varaajan, kattilan tai pattereiden metallisista pinnoista ja ne kertyvät verkoston ahtaimpiin tai jyrkimpiin kohtiin.

Säännöllisellä huollolla säästät pidemmän aikavälin kustannuksissa ja saavutat merkittäviä energiasäästöjä.

Reistaileeko patteri?

Sykehuuhtelun tarpeen tunnistaa heikosti lämpenevistä pattereista tai huonosti toimivasta patteriventtiilistä. Jos täysillä oleva patteri lämpeää viileällä ilmalla vain menoputken läheisyydestä, sykehuuhtelulle on ehdottomasti tarvetta.

Huuhtelulla ratkaistaan kodin lämmönjakoon liittyvät ongelmat ja vanhankin patteriputkiston toimintakunto voi parantua. Samalla saat selville missä kunnossa putkisto on.

Ongelmat jotka poistuvat sykehuuhtelulla

Patterit lämpiävät vain osittain

Termostaatti tukkiutuu tai toimii huonosti

Pattereissa on ilmaa ja ne lorisevat

Lämmintä ei riitä tarpeeksi

OP-RAHOITUS

Teemme yhteistyötä Osuuspankin kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Tarkista osamaksun suuruus tämän linkin takaa:

PYYDÄ TARJOUS

Jäspi Basic tarjous

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta.
Avaa chat
Kuinka voin auttaa?
Moro!
Kuinka voin auttaa?