fbpx

MIDEA ILMALÄMPÖPUMPPU

Ilmalämpöpumppu asennettuna 1 490€

Ilmalämpöpumppu säästää energiaa lämmityksessä ja tuo mukavuutta kesän helteisiin. HMK Talotekniikka Oy asentaa Tampereella ja koko Pirkanmaalla ilmalämpöpumpun kotiisi.

Ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästäsi riippumatta. Erityisen suuriin säästöihin päästään suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Kun ilmalämpöpumppua käytetään lisälämmönlähteenä, ilmalämpöpumpun hankintakustannus saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman ja myös lattiat tuntuvat lämpimämmiltä.

Mukavuutta asumiseen ja säästöä lämmityskustannuksiin.

Midean uusi Mission-ilmalämpöpumppusarja on suunniteltu juuri pohjolan olosuhteita silmällä pitäen. Lämmittää ja jäähdyttää tehokkaasti alhaisilla ulkolämpötiloilla..

Loistavat ominaisuudet

TURBO

Lämmittää nopeasti tavoitelämpötilaan painamalla +-painiketta.

SILENT

Äänetön-toiminto. Käynnistyy
painiketta painamalla.

1W VALMIUSTILA

Jopa 80% energiansäästö
valmiustilassa.

VUODON HAVAITSEMINEN

Sammuttaa laitteen
automaattisesti jos laite
havaitsee kylmäainevuodon.

Midea kuuluu suurimpiin ilmastoinnin jäähdytystuotteita valmistaviin yhtiöihin maailmassa. Midean liikevaihto vuonna 2013 ylsi melkein 20 miljardiin dollariin. Midean brändi on erittäin tunnettu ja arvostettu Euroopassa ja Aasiassa. Yhtiöllä on myös yhteistyöyrityksiä muiden tunnettujen valmistajien kanssa. Työntekijöitä Midealla on yli 150 000. Midean tuotteita on myyty Suomessa reilut 10 vuotta.

Ilmalämpöpumpun huolto 249€

Ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan takaa vuosittainen ammattilaisen tekemä huolto. Huoltamaton ilmalämpöpumppu saattaa olla terveysriski, sillä ilmalämpöpumppu ja sen suodattimet keräävät epäpuhtauksia ja pölyä. Tästä syystä tulisi sisäyksikön suodattimet puhdistaa säännöllisesti, jotta sen läpi kulkeva ilmamäärä ei pienennä myöskään koneen hyötysuhdetta.

Huollossa tarkastetaan laitteen toiminta ja kunto, sekä puhdistetaan sisä- ja ulkoyksikön lamellit kemiallisella puhdistusvaahdolla.

Yli 10 vuoden kokemus lämmitysjärjestelmistä

HMK Talotekniikka on erikoistunut ennen 1990-lukua rakennettujen omakotitalojen putkiremontteihin sekä lämmitysjärjestelmiin. 

Tilaamalla maksuttoman energiakartoituksen, saatte selville kuinka paljon voisitte säästää ja mikä olisi teille sopivin laitteisto. Kartoituksen yhteydessä voitte kysyä energia- sekä taloudellisuuslaskelmia, joista selviää mahdollinen säästö sekä laitteiston takaisinmaksuaika. Halutessanne jätämme teille myös tarjouksen asennuksesta avaimet käteen pakettina.

Muista kotitalousvähennys

Hyödynnä kotitalousvähennys ja saat vuonna 2017 arvonlisäverollisesta työn osuudesta vähentää 50% verotuksessasi. Vähennystä ei voi hyödyntää laskuun sisältyvistä tarvikkeista. Omavastuu on 100 euroa ja enimmäismäärä vähennykseen on 2 400 euroa/henkilö. Puolisoiden maksimivähennys on yhteensä 4 800 euroa. Löydät aina ajankohtaisen tiedon kotitalousvähennyksestä Vero.fi: Kotitalousvähennys

Asiakastyytyväisyytemme on huima 100%

[wprevpro_usetemplate tid="1"]
[wprevpro_usetemplate tid="2"]

Tarjous

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpun asennuksesta tai huollosta.
Avaa chat
Kuinka voin auttaa?
Moro!
Kuinka voin auttaa?