fbpx

NIBE split box

vesi-ilmalämpöpumppu

älykäs NIBE SPLIT BOX vesi-ilmalämpöpumppu

NIBE Split Box on älykkäällä ohjauksella varustettu vesi-ilmalämpöpumppu- järjestelmä. Järjestelmän avulla voit säästää jopa 50 % lämmityskuluissasi. Nibe Split Boxin avulla lämmität sekä talon että käyttöveden.

Järjestelmään on saatavilla kaksi ulkoyksikköä, AMS 10-8 (3-8 kW) sekä AMS 10-12 (3,5-12 kW). Asiantuntijamme auttaa sinua mitoittamaan ulkoyksikön tehon oikein.

Järjestelmä on suunniteltu kiinteistön päälämmönlähteeksi.

VVM 320 -sisäyksikkö ohjaa lämmitystä ja lämpimän käyttöveden ohjausta. Pörssisähköpohjainen kustannusoptimointi säästää sinulle rahaa, sillä NIBE Uplink ja Smart Price Adaptation pitää kustannukset alhaisina käyttämällä sähköä enemmän silloin, kun se on edullisinta.

Ruostumattomasta teräksestä tehty tankki varmistaa lämpimän veden jopa kahden suihkun samanaikaiselle käytölle. Kysy lisää myynniltämme ja mitoitamme kanssasi sopivan vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmän kiinteistöösi.

Ulkoyksikköinä invertterilämpöpumput AMS 10-8 ja AMS 10-12

Kytkentä HBS 05 -moduulin avulla

Paketissa mukana VVM 320 -sisäyksikkö selkeällä ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä

NIBE Uplink -etähallinta, Smart Price Adaption pörssisähköohjaus

Asennettavissa myös muilla NIBE VVM -sisäyksiköillä ja SMO -ohjausyksiköillä

Kytkentävalmis Plug and Play -ilma- vesilämpöpumppujärjestelmä. Saneerauskohteissa laitteisto säästää lämmityskuluissa jopa 50 % verrattuna vanhaan lämmitysmuotoon. Laske yhdessä edustajamme kanssa kuinka nopeasti lämmitysjärjestelmän päivitys maksaa itse-itsensä. Uudiskohteissa NIBE Split Box on vaivaton ja energiaa säästävä lämmitysmuoto, mikä takaa edulliset lämmityskustannukset vuosiksi eteenpäin.

Yli 10 vuoden kokemus lämmitysjärjestelmistä

HMK Talotekniikka on erikoistunut ennen 1990-lukua rakennettujen omakotitalojen putkiremontteihin sekä lämmitysjärjestelmiin.

Tilaamalla maksuttoman energiakartoituksen, saatte selville kuinka paljon voisitte säästää ja mikä olisi teille sopivin laitteisto. Kartoituksen yhteydessä voitte kysyä energia- sekä taloudellisuuslaskelmia, joista selviää mahdollinen säästö sekä laitteiston takaisinmaksuaika. Halutessanne jätämme teille myös tarjouksen asennuksesta avaimet käteen pakettina.

SUORAVIIVAISTA TOIMINTAA

Jos pyydät meiltä tarjouksen, näin homma etenee:

1Suunnitellaan remontti yhdessä ja saat kiinteähintaisen tarjouksen, johon ei tule yllätyksiä.

2Asennamme uuden lämmitysjärjestelmän vanhan tilalle tai rinnalle jopa kahdessa päivässä. Kytkemme sillä välin kylmän käyttöveden päälle, jotta asunnossa olisi huolettomampaa asua remontin aikana.

3. Annamme työllemme 3 vuoden takuun. Nibe antaa pumpuilleen 3 vuoden takuun. Siivoamme jälkemme huolella, ja siitä olemme ylpeitä.

OP-RAHOITUS

 

Teemme yhteistyötä Kaukora, Niben ja Osuuspankin kanssa. Osuuspankin kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Tarkista osamaksun suuruus näiden linkkien takaa:

 

“Meille asennettiin halliin lattialämmitystä hoitamaan ilmavesi-lämpöpumppu nibe -merkkinen. HMK suositteli tätä vaihtoehtoa ja asennus hoitui hyvin. HMK hoiti myös muut hallit lvi-työt. Työt tehty ajallaan ja siististi. Palvelu asiallista ja asiantuntevaa. Suosittelemme.”

👍 Tarja Roslöf

Asiakastyytyväisyytemme on huima 100%

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Mielipiteesi on meille tärkeä.

“Tilasin HMK Talotekniikalta itselleni lämpöpumpun asuntooni. Asennus sujui hyvin. Asennuksen jälkeen kaverit siivosivat jälkensä hyvin ja tuli puhtaampaa kuin ennen asennusta. Yrittäjä kertoi, että voi soitella myös pienemmissä LVI huoltoasioissa ja aion jatkossakin käyttää heidän palveluitaan. ”

Ville Kopakkala | Web Designer

“Olen tehnyt useamman vuoden itse yrittäjän kanssa yhteistyötä monella erilaisella työmaalla. Asennukset ovat sujuneet jouhevasti. Yrittäjästä näkee, että hän on oikeasti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja hän onkin pystynyt aina toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. ”

Lauri Niiniviita | Rakennusyrittäjä

“Saneeraan 70-luvun omakotitaloa ja ollaan päivitelty sinne kaikki mahdollinen talotekniikka mukaanluettuna. HMK-Talotekniikan Henrin kanssa oli puhetta jo aiemmin, että jossain välissä voitaisiin hoitaa lattialämmityksen syöttöjohdot sekä käyttövesi seiniin pex-putkella. Sitten olikin yhtäkkiä jo ajankohtaista saada seiniä levytettyä ja Henrin kanssa saatiin homma joustavasti sovittua ja putket paikoilleen viikonloppuna vaikka ilmeisen kova kiire miehellä oli muuallakin. Työt hoituivat ammattimaisin ottein ja sain hyviä asiantuntevia vinkkejäkin kaikessa hötäkässä. Sanotaanko näin että suosittelen!”

Marko Kulmanen | LVI-insinööri

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni! Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto | Rakennusinsinööri YIT

PYYDÄ TARJOUS

Nibe Split Box tarjous

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta.
]