NIBE split box

vesi-ilmalämpöpumppu

älykäs NIBE SPLIT BOX vesi-ilmalämpöpumppu

NIBE Split Box on älykkäällä ohjauksella varustettu vesi-ilmalämpöpumppu- järjestelmä. Järjestelmän avulla voit säästää jopa 50 % lämmityskuluissasi. Nibe Split Boxin avulla lämmität sekä talon että käyttöveden.

Järjestelmään on saatavilla kaksi ulkoyksikköä, AMS 10-8 (3-8 kW) sekä AMS 10-12 (3,5-12 kW). Asiantuntijamme auttaa sinua mitoittamaan ulkoyksikön tehon oikein.

Järjestelmä on suunniteltu kiinteistön päälämmönlähteeksi.

VVM 320 -sisäyksikkö ohjaa lämmitystä ja lämpimän käyttöveden ohjausta. Pörssisähköpohjainen kustannusoptimointi säästää sinulle rahaa, sillä NIBE Uplink ja Smart Price Adaptation pitää kustannukset alhaisina käyttämällä sähköä enemmän silloin, kun se on edullisinta.

Ruostumattomasta teräksestä tehty tankki varmistaa lämpimän veden jopa kahden suihkun samanaikaiselle käytölle. Kysy lisää myynniltämme ja mitoitamme kanssasi sopivan vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmän kiinteistöösi.

Ulkoyksikköinä invertterilämpöpumput AMS 10-8 ja AMS 10-12

Kytkentä HBS 05 -moduulin avulla

Paketissa mukana VVM 320 -sisäyksikkö selkeällä ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä

NIBE Uplink -etähallinta, Smart Price Adaption pörssisähköohjaus

Asennettavissa myös muilla NIBE VVM -sisäyksiköillä ja SMO -ohjausyksiköillä

Kytkentävalmis Plug and Play -ilma- vesilämpöpumppujärjestelmä. Saneerauskohteissa laitteisto säästää lämmityskuluissa jopa 50 % verrattuna vanhaan lämmitysmuotoon. Laske yhdessä edustajamme kanssa kuinka nopeasti lämmitysjärjestelmän päivitys maksaa itse-itsensä. Uudiskohteissa NIBE Split Box on vaivaton ja energiaa säästävä lämmitysmuoto, mikä takaa edulliset lämmityskustannukset vuosiksi eteenpäin.

SÄHKÖN SÄÄSTÖLASKURI

Haluatko lukuja pöytään? Syötä nykyinen kulutuksesi, lämmitysmuotosi ja saat arvion säästön suuruudesta. Voit sen pohjalta helposti laskea, kuinka nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin. 

Yli 10 vuoden kokemus lämmitysjärjestelmistä

HMK Talotekniikka on erikoistunut ennen 1990-lukua rakennettujen omakotitalojen putkiremontteihin sekä lämmitysjärjestelmiin.

Tilaamalla maksuttoman energiakartoituksen, saatte selville kuinka paljon voisitte säästää ja mikä olisi teille sopivin laitteisto. Kartoituksen yhteydessä voitte kysyä energia- sekä taloudellisuuslaskelmia, joista selviää mahdollinen säästö sekä laitteiston takaisinmaksuaika. Halutessanne jätämme teille myös tarjouksen asennuksesta avaimet käteen pakettina.

SUORAVIIVAISTA TOIMINTAA

Jos pyydät meiltä tarjouksen, näin homma etenee:

1Suunnitellaan remontti yhdessä ja saat kiinteähintaisen tarjouksen, johon ei tule yllätyksiä.

2Asennamme uuden lämmitysjärjestelmän vanhan tilalle tai rinnalle jopa kahdessa päivässä. Kytkemme sillä välin kylmän käyttöveden päälle, jotta asunnossa olisi huolettomampaa asua remontin aikana.

3. Annamme työllemme 3 vuoden takuun. Nibe antaa pumpuilleen 3 vuoden takuun. Siivoamme jälkemme huolella, ja siitä olemme ylpeitä.

OP RAHOITUS

 

Teemme yhteistyötä Osuuspankin kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Aloita sinäkin säästäminen jo nyt.

Katso lisää osoitteessa:

https://www.nibe.fi/nibe-tietoutta/nibe-rahoitus/

“Meille asennettiin halliin lattialämmitystä hoitamaan ilmavesi-lämpöpumppu nibe -merkkinen. HMK suositteli tätä vaihtoehtoa ja asennus hoitui hyvin. HMK hoiti myös muut hallit lvi-työt. Työt tehty ajallaan ja siististi. Palvelu asiallista ja asiantuntevaa. Suosittelemme.”

👍 Tarja Roslöf

Asiakastyytyväisyytemme on huima 100%

  Ei valittamista. VILP tuli jopa etuajassa sovitusta, kun tuli peruutus.

  thumb Harri Hietaranta
  8/13/2018

  5 star review  Ilmalämpöpumppu asennettiin rakenteellisesti haastavahkoon kohteeseen hienosti ammattotaidolla. Asiantunteva opastus laitteen käytöstä ja kaukosäätimen toiminnot esiteltiin yksitellen, suosittelen!

  thumb Minna Halme
  7/30/2018

  5 star review  Saatiin päivässä apua maaviileesysteemien petettyä ja homma hoitu nopeasti ystävällisen palvelun kera. Iso peukku

  thumb Marko Mäkelä
  7/25/2018

  5 star review  Ilma-vesipumppu asenneltiin omakotitaloon pelletin tilalle. Vanhan poisto ja uuden asennus meni oppikirjan mukaan. Voin suositella!

  thumb Tommi Salomaa
  1/11/2018

  5 star review  Erittäin asiantuntevaa palvelua, kannattaa ottaa yhteyttä jos kiinnostaa lämmitysjärjestelmien päivitys tai käyttövesiputkiremontit!

  thumb Tommi Puuska
  9/10/2017

  5 star review  Asiantuntevaa palvelua ja työvaiheet selitettiin tarkasti. Jos oli kysyttävää niin sai vastauksen. Remontti eteni asianmukaisesti koko ajan ja jälki on todella hyvää. Suosittelen muillekkin� erityiskiitokset Henrille ja muille jotka täällä olivat putkiremonttia tekemässä�

  thumb Milla Ridha
  8/12/2017

  Ei valittamista. VILP tuli jopa etuajassa sovitusta, kun tuli peruutus.

  thumb Harri Hietaranta
  8/13/2018

  5 star review  Ilmalämpöpumppu asennettiin rakenteellisesti haastavahkoon kohteeseen hienosti ammattotaidolla. Asiantunteva opastus laitteen käytöstä ja kaukosäätimen toiminnot esiteltiin yksitellen, suosittelen!

  thumb Minna Halme
  7/30/2018

  5 star review  Saatiin päivässä apua maaviileesysteemien petettyä ja homma hoitu nopeasti ystävällisen palvelun kera. Iso peukku

  thumb Marko Mäkelä
  7/25/2018

PYYDÄ TARJOUS

Nibe Split Box tarjous

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta.