fbpx

NIBE SPLIT BOX
VESI-ILMALÄMPÖPUMPPU

Alykäs NIBE SPLIT BOX vesi-ilmalämpöpumppu

NIBE Split Box on älykkäällä ohjauksella varustettu vesi-ilmalämpöpumppu- järjestelmä. Järjestelmän avulla voit säästää jopa 50 % lämmityskuluissasi. Nibe Split Boxin avulla lämmität sekä talon että käyttöveden.

Järjestelmään on saatavilla kaksi ulkoyksikköä, AMS 10-8 (3-8 kW) sekä AMS 10-12 (3,5-12 kW). Asiantuntijamme auttaa sinua mitoittamaan ulkoyksikön tehon oikein.

Järjestelmä on suunniteltu kiinteistön päälämmönlähteeksi.

VVM 320 -sisäyksikkö ohjaa lämmitystä ja lämpimän käyttöveden ohjausta. Pörssisähköpohjainen kustannusoptimointi säästää sinulle rahaa, sillä NIBE Uplink ja Smart Price Adaptation pitää kustannukset alhaisina käyttämällä sähköä enemmän silloin, kun se on edullisinta.

Ruostumattomasta teräksestä tehty tankki varmistaa lämpimän veden jopa kahden suihkun samanaikaiselle käytölle. Kysy lisää myynniltämme ja mitoitamme kanssasi sopivan vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmän kiinteistöösi.

Ulkoyksikköinä invertterilämpöpumput AMS 10-8 ja AMS 10-12

Kytkentä HBS 05 -moduulin avulla

Paketissa mukana VVM 320 -sisäyksikkö selkeällä ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä

NIBE Uplink -etähallinta, Smart Price Adaption pörssisähköohjaus

Asennettavissa myös muilla NIBE VVM -sisäyksiköillä ja SMO -ohjausyksiköillä

Kytkentävalmis Plug and Play -ilma- vesilämpöpumppujärjestelmä. Saneerauskohteissa laitteisto säästää lämmityskuluissa jopa 50 % verrattuna vanhaan lämmitysmuotoon. Laske yhdessä edustajamme kanssa kuinka nopeasti lämmitysjärjestelmän päivitys maksaa itse-itsensä. Uudiskohteissa NIBE Split Box on vaivaton ja energiaa säästävä lämmitysmuoto, mikä takaa edulliset lämmityskustannukset vuosiksi eteenpäin.

Toteutamme lämmitysjärjestelmiä seuraavilla paikkakunnilla:

Tampere Lempäälä Nokia Pirkkala Valkeakoski Ylöjärvi

Toteutamme lämmitysjärjestelmät myös muualla Pirkanmaalla.

 

Yli 10 vuoden kokemus lämmitysjärjestelmistä

HMK Talotekniikka on erikoistunut ennen 1990-lukua rakennettujen omakotitalojen putkiremontteihin sekä lämmitysjärjestelmiin.

Tilaamalla maksuttoman energiakartoituksen, saatte selville kuinka paljon voisitte säästää ja mikä olisi teille sopivin laitteisto. Kartoituksen yhteydessä voitte kysyä energia- sekä taloudellisuuslaskelmia, joista selviää mahdollinen säästö sekä laitteiston takaisinmaksuaika. Halutessanne jätämme teille myös tarjouksen asennuksesta avaimet käteen pakettina.

Suoraviivaista toimintaa

 

Kun pyydät meiltä tarjouksen, niin näin homma etenee:

 

1. Suunnitellaan remontti yhdessä ja saat kiinteähintaisen tarjouksen, johon ei tule yllätyksiä.

2. Asennamme uuden lämmitysjärjestelmän vanhan tilalle tai rinnalle jopa kahdessa päivässä. Kytkemme sillä välin kylmän käyttöveden päälle, jotta asunnossa olisi huolettomampaa asua remontin aikana.

3. Annamme työllemme 2 vuoden takuun. Nibe antaa pumpuilleen 3 vuoden (mahdollinen laajentaa jopa 10 vuoteen) takuun. Siivoamme jälkemme huolella, ja siitä olemme ylpeitä.

OP-RAHOITUS

Teemme yhteistyötä Osuuspankin kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Tarkista osamaksun suuruus tämän linkin takaa:

”Meille asennettiin halliin lattialämmitystä hoitamaan ilmavesi-lämpöpumppu nibe -merkkinen. HMK suositteli tätä vaihtoehtoa ja asennus hoitui hyvin. HMK hoiti myös muut hallit lvi-työt. Työt tehty ajallaan ja siististi. Palvelu asiallista ja asiantuntevaa. Suosittelemme.”

 

-Tarja Roslöf

ASIAKASTYYTYVÄISYYTEMME ON LÄHES 100%

Asiakaskokemuksesi on meille tärkeä.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

HMK Talotekniikka uusi n. 50 vuotta vanhan patteriverkostomme. Kaikki tehtiin pintavetona, samoja reittejä kuin vanhatkin vedot olivat - mutta nyt raudan sijasta käytettiin saksalaisia kupariputkia ja osia sekä maalämmön kanssa yhteensopivia pattereita. Ja meillä on aivan huippuhienot putkivedot! Saan ihailla niitä päivittäin. 🙂
Työn ohessa tuli huomattua myös, että mikä oli tekijän kannalta helpoin ratkaisu, on se myös toiminnallisin ja kaunein.

Samassa yhteydessä oikaistiin käyttövesipuolelta putkia ja uusittiin tulovesiputkesta vanha, galvanoitu mutka, joka olikin aivan umpeen ruostunut. Mutkasta kuva liitteenä, jos joku haluaa nähdä ja verrata esim. onko omassa kodissa kenties vaihtoa kaipaava putkiosa. Vastaavia putkiosia on käytetty ainakin vielä 70-luvulla (ns. harmaa rautaputki).

Töiden puolesta kaikki toimi ja meni sopimuksen mukaan; aikataulu, tarvikkeet, neuvonta, siivous, tiedotus ja ystävällisyys.
Kiitokset HMK:lla kaikille osallisille, erityisesti Paavolle, joka juoksutti projektin meillä alusta loppuun. Suosittelen mielelläni.

Ilokseni olen huomannut, että meillä on nyt oma luottoputkifirma, joka tekee asennustöitä myös vanhaan taloon.

Milla Rantanen | Kosteusvaurion kuntotutkija, DI

“Olen tehnyt useamman vuoden itse yrittäjän kanssa yhteistyötä monella erilaisella työmaalla. Asennukset ovat sujuneet jouhevasti. Yrittäjästä näkee, että hän on oikeasti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja hän onkin pystynyt aina toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. ”

Lauri Niiniviita | Rakennusyrittäjä

“Saneeraan 70-luvun omakotitaloa ja ollaan päivitelty sinne kaikki mahdollinen talotekniikka mukaanluettuna. HMK-Talotekniikan Henrin kanssa oli puhetta jo aiemmin, että jossain välissä voitaisiin hoitaa lattialämmityksen syöttöjohdot sekä käyttövesi seiniin pex-putkella. Sitten olikin yhtäkkiä jo ajankohtaista saada seiniä levytettyä ja Henrin kanssa saatiin homma joustavasti sovittua ja putket paikoilleen viikonloppuna vaikka ilmeisen kova kiire miehellä oli muuallakin. Työt hoituivat ammattimaisin ottein ja sain hyviä asiantuntevia vinkkejäkin kaikessa hötäkässä. Sanotaanko näin että suosittelen!”

Marko Kulmanen | LVI-insinööri

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni! Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto | Rakennusinsinööri YIT

Omakotitalomme rakenteiden sisässä kulkevalla lämpövesiputkistolla oli ikää noin 50 vuotta. Sen uusiminen oli välttämätöntä.
Remontin tekijäksi valikoitui HMK Talotekniikka OY Ylöjärveltä.
Valintaamme vaikutti erityisesti suunnitteluvaiheen perusteellisuus. Saimme jo siinä vaiheessa kuvan, miten patteriverkoston pintatyönä asennettavat putkilinjat tulisivat kulkemaan 11 eri tilaan, jonne uudet patterit ja termostaatit tultaisiin asentamaan. Samoin eri työvaiheiden etenemisestä ja kestosta kerrottiin tarkasti.
Remontin toteutusvaihe:
- asentajat saapuivat päivittäin sovittuun aikaan paikalle mukanaan tarvittavat materiaalit ja työkalut. Turhat seisokit vältettiin.
- työskentely oli ammattitaitoista, huolellista ja siistiä. Asentajat siivosivat työpisteensä välittömästi työn edistyessä.
- uusien linjojen valmistuttua vanhat linjat tyhjennettiin ja tulpattiin, vanhat patterit irrotettiin ja asentajat huolehtivat niiden ja muun puretun materiaalin poisviennistä.
- uudet patterit ja termostaatit asennettiin paikoilleen ja putkistot koeponnistettiin. Ne toimivat täysin moitteettomasti ilman pienintäkään virhettä tai korjaustarvetta.

Lämpöverkostoremontin edistymistä seuratessamme päätimme myös vaihdattaa 30 vuotta vanhan käyttövesiputkiston. HMK Talotekniikka Oy suostui ja onnistui tekemään järjestelyjä, joiden avulla remontti saattoi jatkua meillä välittömästi. Kolmen päivän kuluttua tämänkin asennus oli valmis ammattitaitoisesti suoritettuna.

Suosittelemme !

Marja Lintula

PYYDÄ TARJOUS

Nibe Split Box tarjous

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta.
Avaa chat
Kuinka voin auttaa?
Moro!
Kuinka voin auttaa?