fbpx

Energiansäästölaskuri

Laske paljonko säästät

Syötä nykyinen kulutuksesi, lämmitysmuotosi ja saat arvion säästön suuruudesta. Voit sen pohjalta helposti laskea, kuinka nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin. Tiesitkö, että saat yhteistyökumppaniltamme OP:lta myös rahoitustarjouksen.

Toteutamme lämmitysjärjestelmiä seuraavilla paikkakunnilla:

Tampere Lempäälä Nokia Pirkkala Valkeakoski Ylöjärvi Kangasala

Toteutamme lämmitysjärjestelmät myös muualla Pirkanmaalla.

 

Vanhan laitteiston elinikä lähentymässä loppuaan?

Moni vaihtaa vanhan järjestelmän jo senkin takia, että vanhan lämmitysjärjestelmän laitteiston elinikä lähestyy loppuaan ja huoltokustannukset lisääntyvät iän myötä. Ilmalämpöpumput (ILP) ja vesi-ilmalämpöpumput (VILP) ovat huoleton tapa päivittää nykyinen lämmitysjärjestelmäsi uuteen, joka säästää paitsi huollon kustannuksia, myös vuosittain suoraan rahaa. Hyötysuhde on yleensä n. 3 kertaa parempi vanhoihin nähden. Kokeile laskurillamme, paljonko voit säästää.

Tiesitkö: vanhanaikainen lämmitysjärjestelmä alentaa talosi jälleenmyyntiarvoa.

”Ilma-vesipumpun asennus meni sovitussa aikataulussa ja jälki oli erinomaista. Budjettikin piti. Voin suositella!”

 

-Salomaa Tommi

Ympäristöystävällinen ratkaisu omakotitaloon ja pienkiinteistöön

Ilmalämpöpumpun (ILP) ja vesi-ilmalämpöpumpun (VILP) keskeisimmät erot liittyvät asennustapaan ja nykyiseen lämmitysjärjestelmään. Mikäli käytössä on vesikiertoinen patteriverkosto tai lattialämmitys, kannattaa tällöin valita vesi-ilmalämpöpumppu. Mikäli käytössä on sähköpatterit, päivitys on helpoin ja edullisin tehdä ilmalämpöpumpulla.

Voit halutessasi myös remontoida vesikiertoisen patteriverkoston käyttöösi ja saat asumismukavuutta vesi-ilmalämpöpumpun avulla vuosiksi eteenpäin. Vesi-ilmalämpöpumppu soveltuu hyvin myös talon ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi.

Osta turvallisesti: hintatakuumme takaa, ettei yllättäviä kuluja synny

Ainutlaatuinen hintatakuumme varmistaa, ettei antamamme tarjouksen hinta ylity remonttia tehdessä. Näin voit olla varma, että ylimääräisiä kuluja ei synny ja työ tehdään sovitusti tarjouksen ja suunnitelman mukaan. Tämän ansiosta putkiremontti on helppo budjetoida ja voit turvallisesti järjestää rahoituksen joko yhteistyökumppanimme OP-Rahoituksen kautta, tai muun rahoituslaitoksen tai pankkisi kanssa

Asutko yli 200 neliön kiinteistössä?

Tutustu myös energiatehokkaisiin maalämpö-ratkaisuihimme, jotka ovat kustannustehokkaita ratkaisuja suuremmille omakotitaloille.

Haluatko tietää mikä ratkaisu sopisi sinulle parhaiten? Tilaa ilmainen kartoitus!

Mukavuutta talven pakkasiin ja kesän helteisiin

Sekä ILP- että VILP-ratkaisut auttavat alentamaan lämmityskustannuksiasi lämmityskausina. Erot järjestelmissä syntyvät lähinnä lämmönjakotavassa. 

Vesi-ilmalämpöpumppu siirtää lämmön veteen, kun taas vastaavasti ilmalämpöpumppu siirtää lämmön sisäilmaan.  Vesikiertoisen patteriverkoston kautta viileää ei voi tarjota suoraan, mutta vesikiertoisen lattialämmityksen kautta on mahdollista viilentää huoneilmaa. 

Moni tosin ei koe kylmää tunnetta lattiassa mukavana piirteenä huoneessa olevan suuren lämpötilaeron takia. Tämän takia suosittelemme ilmalämpöpumppua viilentämiseen, joka puhaltaa viileää suoraan huoneilmaan. Se on asumismukavuudeltaan mukavin ratkaisu silloin, kun kesän helteet tuntuvat tuskaisilta ja haluat nukkua yösi hikoilematta.

OP-RAHOITUS

Teemme yhteistyötä Osuuspankin kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Tarkista osamaksun suuruus tämän linkin takaa:

Lämpöpumppu HUOLTO

 

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu lämpöpumppujen huoltotyöt omakotitaloihin ja taloyhtiöihin Pirkanmaalla. Huollon avulla ratkaiset ongelmat ja ylläpidät laitteiston kuntoa. Olemme Kaukoran & Niben valtuutettu asennus- ja huoltoliike.

ASIAKASTYYTYVÄISYYTEMME ON LÄHES 100%

Asiakaskokemuksesi on meille tärkeä.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

preloader-image

Milla Rantanen

HMK Talotekniikka uusi n. 50 vuotta vanhan patteriverkostomme. Ja meillä on aivan huippuhienot putkivedot! Saan ihailla niitä päivittäin. 🙂
Töiden puolesta kaikki toimi ja meni sopimuksen mukaan; aikataulu, tarvikkeet, neuvonta, siivous, tiedotus ja ystävällisyys.Kiitokset HMK:lla kaikille osallisille, erityisesti Paavolle, joka juoksutti projektin meillä alusta loppuun.

Ilokseni olen huomannut, että meillä on nyt oma luottoputkifirma, joka tekee asennustöitä myös vanhaan taloon. 🙂

Lue koko arvostelu tästä.

Milla Rantanen

Kosteusvaurion kuntotutkija, DI

Mikko Paananen

Nopea reagointi, asiantunteva myyjä ja kattava tarjous.👍

Mikko Paananen

Petri Lahti

Hyvä palvelu, työn jälki siistiä ja nähtiin vaivaa asioiden eteen. Jälkihoito myös luvattu hoitaa jos ja kun kysymyksiä tulee.
Ajatellaan myös asiakasta eikä vain rahaa. Käytän myös jatkossa. Lopuksi, ei ole mitään kytköksiä kyseiseen firmaan!

Petri Lahti

Palaute Riku Haavisto

Riku Haavisto

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni!
Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto

Rakennusinsinööri YIT

Lue lisää tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja alla olevasta linkistä. (Google Arvostelut)

Kuvia asentamistamme ILP- ja VILP-kohteista

Tilaa ilmainen kartoitus

HMK Talotekniikka on erikoistunut omakotitalojen ja pienkiinteistöjen lämmitysjärjestelmien asennuksiin, päivityksiin ja huoltoon. Pyydä meidät käymään ja saat ilmaisen kartoituksen ja tarjouksen kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä. HMK Talotekniikka myöntää aina työlleen 2 vuoden takuun ja mm. Kaukoran pumpuille 5 vuoden takuun. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme mukaan säästämään lämmityskustannuksissasi!

Ilmavesilämpöpumppu - Ilmainen kartoitus

Pyydä ilmainen kartoituskäynti, jossa käymme läpi mahdollista kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä.

Avaa chat
Kuinka voin auttaa?
Moro!
Kuinka voin auttaa?