fbpx

Yritysten lämmitysjärjestelmät

Maalämpö- & ilmavesiratkaisut

Säästä jopa 15%  hakemalla energia-avustusta

Etsitkö luotettavaa kumppania

Vähentääksesi kiinteistösi energiankulutusta?

Etsintäsi on päättynyt – olemme täällä tarjotaksemme sinulle avaimet käteen paketin, joka kattaa kaiken tarvittavan. HMK Talotekniikka on erikoistunut ilmavesi- ja maalämpöratkaisuihin. Meidän intohimomme on tuottaa asiakkaillemme energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämmitysvaihtoehtoja.

Mitä eroa on meidän palveluillamme? Kaikki alkaa siitä, että hoidamme jokaisen vaiheen itse – sinun ei tarvitse huolehtia monista eri toimijoista. Lupaprosessi, suunnittelu, toteutus, etävalvonta, huolto ja päivystys – kaikki on meidän kokeneiden ammattilaistemme käsissä. Voit luottaa siihen, että projektisi etenee jouhevasti ja ammattitaidolla alusta loppuun.

Vahvuutenamme on myös laaja osaaminen sähkö- ja kylmäurakoinnissa. Meillä on tarvittavat luvat ja vankka kokemus, joten voit olla varma, että projektiisi liittyvät kaikki tekniset näkökohdat ovat huolellisesti hallinnassa.

Energiatehokkuus, kestävyys ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Haluamme tarjota sinulle ratkaisun, joka ei ainoastaan tuo mukanaan säästöjä, vaan myös vähentää ympäristövaikutuksia. Jokainen projekti on meille ainutlaatuinen mahdollisuus näyttää osaamisemme parhaassa valossa.

Tutustu sivuihimme ja ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella juuri sinun tarpeistasi. Yhdessä voimme luoda lämpimän ja kestävän tulevaisuuden.

Lupa- & avustusprosessit

Haemme rakennus-/ toimenpideluvat, sekä energia-avustukset puolestanne.

Hinnoittelu

Tarjouksemme hinnat pitävät eikä piilokuluja synny.

Tyytyväisyys

Toimialan tyytyväisimmät asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Panostamme korkealaatuiseen työhön ja huolelliseen palveluun varmistaaksemme

100% Kotimainen

Tuotteemme ja palvelumme ovat syntyneet suomalaisissa yrityksissä ja työllistävät suomalaisia ammattilaisia.

Tiivistä yhteistyötä laitevalmistajan kanssa

Teemme erittäin tiivistä yhteistyötä tunnetun laitevalmistaja Kaukora Oy:n kanssa ja tämä yhteistyö ulottuu jopa laitesuunnitteluun asti. Olemme ylpeitä siitä, että meidät on valittu heidän valtuutetuksi jälleenmyyjäkseen sekä huoltokumppanikseen. Tämä kumppanuus takaa meille pääsyn huippuluokan laiteteknologiaan ja asiantuntemukseen, jota voimme hyödyntää tarjotessamme asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja.

Yhteistyömme Kaukoran kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia laitteita, jotka vastaavat moderneja tarpeita energiatehokkuuden, toiminnallisuuden ja kestävyyden suhteen. Laitemyynnin lisäksi huolehdimme myös laitteiden huollosta ja ylläpidosta, jotta asiakkaamme voivat luottaa järjestelmänsä sujuvaan toimintaan pitkällä aikavälillä.

Kaukoran kanssa rakentamamme vahva suhde on avain menestyksekkääseen yhteistyöhön ja parempien ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaillemme. Yhdessä pyrimme jatkuvasti kehittämään ja innovoimaan, jotta voimme vastata alan muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin tehokkaasti ja laadukkaasti.

Tämä yhteistyö ei ainoastaan vahvista asemaamme luotettavana palveluntarjoajana, vaan se myös osoittaa sitoutumisemme tarjota asiakkaillemme ainoastaan parasta. Yhdessä Kaukoran kanssa olemme valmiita viemään laitesuunnittelun ja -huollon uudelle tasolle, ja odotamme innolla tulevia mahdollisuuksia ja saavutuksia yhdessä.

Tämän vahvan yhteistyön sekä asentamiemme laitemäärien ansiosta voimme tarjota loppukäyttäjille erityisen edullisia hintoja. Olemme ylpeitä siitä, että olemme pystyneet rakentamaan yhden Suomen suurimmista yhteistyöverkostoista Kaukoran kanssa. Tämä mahdollistaa meille mittakaavaetuja, jotka heijastuvat suoraan loppukäyttäjän kukkaroon. Näin voimme tarjota korkealaatuisia laitteita ja palveluita entistäkin houkuttelevammalla hinnalla, tehden kestävistä ratkaisuista saavutettavampia ja houkuttelevampia kaikille asiakkaillemme.

Business Finland – Energiatuki

Energiatukea voidaan myöntää sellaisiin yritysten ja yhteisöjen investointi- ja katselmushankkeisiin, jotka edistävät uusiutuvan energian tuotantoa ja käyttöä, energiansäästöä, energian tuotannon tai käytön tehostamista tai muuten muokkaavat energiajärjestelmää vähähiilisemmäksi pitkällä aikavälillä. Tuella on oltava merkittävä vaikutus hankkeen käynnistämiseen.

Energiatukea maksetaan organisaatiollenne raportoimienne toteutuneiden kustannusten perusteella. Hankkeen investointikustannusten tulee olla vähintään 10 000 euroa (energiatehokkuus) tai 30 000 euroa (uusiutuva energia) eikä hankkeen koolla ole ylärajaa. Rahoitus on avustusta eli sitä ei tarvitse maksaa takaisin. Tukea ei myönnetä hankkeille, jotka on käynnistetty ennen tukipäätöstä. Tukea voidaan myöntää aikaisintaan rahoituspäätöspäivästä alkaen aiheutuviin kustannuksiin.

Huomioithan että sinun ei tarvitse hakea tukea itse, vaan me teemme sen puolestasi.

UUSIUTUVAN ENERGIAN INVESTOINTIHANKKEET

 • Lämpöpumppuhankkeet* 15 %
 • Aurinkolämpöhankkeet 20 %
 • Kaatopaikkakaasuhankkeet 15 %
 • Pientuulivoimahankkeet 20 %
 • Pien-CHP-hankkeet** 15 %
 • Aurinkosähköhankkeet 15 %
 • Biokaasuhankkeet 25 %
 • Kuntasektorin uusiutuvan energian katselmukset 50 %
 • Polttoon perustuvia erillislämmöntuotantohankkeita, kuten esim. hake- ja pellettikattilat, EI tueta.
  Poikkeus: biokaasu ja uusi teknologia tukikelpoisia
 • Pienvesivoimahankkeita EI tueta

Miten toimimme

Vaihe 1: Kartoitus ja Arviointi

Tutkimme lämmitysjärjestelmän, putkiston, LVI-järjestelmien ja mahdollisten muiden teknisten järjestelmien kunnon ja tehokkuuden. Samalla selvitetään päivittäisten toimintojen sujumista.

Vaihe 2: Suunnittelu ja Strategia

Kehitämme suunnitelman energiatehokkuuden parantamiseksi, mukaan lukien lämmitys- ja LVI-järjestelmien päivitykset.

Vaihe 3: Toimeenpano ja Toteutus

Lämmitys- ja LVI-järjestelmien päivitys: Asennamme uudet ja energiatehokkaammat järjestelmät, varmistaen niiden asianmukaisen toiminnan ja asukkaiden mukavuuden.

Vaihe 4: Ylläpito ja Jatkuva Seuranta

Seuranta ja optimointi: Seuraamme järjestelmien suorituskykyä ja teemme tarvittaessa pieniä säätöjä varmistaaksemme, että energiatehokkuus ja toiminnallisuus pysyvät korkealla tasolla.

Referenssikohteet

Ota yhteyttä - Yritykset