fbpx

Putkiremontti Tampereella

Putkiremontti ennaltaehkäisee vuotojen aiheuttamat kosteusongelmat ja lisää talosi arvoa

Putkivuoto on yleisin vesivahingon aiheuttaja omakotitaloissa. Pienikin vuoto saattaa kerryttää kosteutta talon rakenteisiin ja edesauttaa homeitiöiden kasvua. Pientä vuotoa ei usein huomata ajoissa, kunnes on jo liian myöhäistä: kosteusvaurion korjaaminen on usean kuukauden kallis projekti.

Putkiremontti avullamme onnistuu sen sijaan 2-3 päivässä.

Toteutamme putkiremontteja seuraavilla paikkakunnilla:

Tampere Lempäälä Nokia Pirkkala Valkeakoski Ylöjärvi

Toteutamme putkiremontit myös muualla Pirkanmaalla.

 

Käyttövesiremontti on edessä 25-30 vuoden ikäiselle putkistolle

Finanssialan keskusliiton teettämässä vuotovahinkoselvityksessä todettiin, että omakotitaloissa putkivuoto tapahtuu keskimäärin 28 vuoden iässä. Voit arvioida itse putkistosi kuntoa katsomalla liitoksia, näkyykö niissä vuotoja tai ruostetta. Voit myös kokeilla sulkuventtiilejä. Mikäli sulkuventtiilit ovat jumissa, se voi kertoa putkiston heikosta kunnosta.

Jos edellä mainittuja merkkejä löytyy, kannattaa toimia äkkiä. Tyypillisesti kotivakuutus ei korvaa vesivahinkoa, sillä putkistoon kohdistuva ikävähennys on n. 3% / käyttövuosi. Tämän takia on tärkeää ennaltaehkäistä mittavat vahingot ja kustannukset. Haluatko tiedon putkistosi nykyisestä kunnosta?

Laske arvioitu putkiremonttisi hinta tästä

Putkiremontti on ohi 2-3 päivässä

Omakotitalon putkiremontti on nopea remontti, kun putket vedetään pintavetoina. Tällöin vanhat putket tyhjennetään ja suljetaan, kun uudet putket otetaan käyttöön. Voit hyödyntää tilaisuuden uusimalla WC-kalusteet samalla putkiremontin yhteydessä.

Käytämme Uponorin ja Hencon komposiittiputkia, jotka ovat pitkäikäisiä ja hygieenisiä. Monikerrosrakenne ja elastisuus vähentää veden virtauksesta aiheutuvia ääniä. Alumiinikerros antaa putkelle happitiiviyden ja muotojäykkyyden. Komposiittiputkia on käytetty jo yli 20 vuoden ajan ja ne ovat suosituin tapa uusia putket.

Näin putkiremontti tehdään

Osta turvallisesti: hintatakuumme takaa, ettei yllättäviä kuluja synny

Ainutlaatuinen hintatakuumme varmistaa, ettei antamamme tarjouksen hinta ylity remonttia tehdessä. Näin voit olla varma, että ylimääräisiä kuluja ei synny ja työ tehdään sovitusti tarjouksen ja suunnitelman mukaan. Tämän ansiosta putkiremontti on helppo budjetoida ja voit turvallisesti järjestää rahoituksen joko yhteistyökumppanimme OP Rahoituksen kautta, tai muun rahoituslaitoksen tai pankkisi kanssa.

Muista kotitalousvähennys

Hyödynnä kotitalousvähennys ja saat vuonna 2020 arvonlisäverollisesta työn osuudesta vähentää 45% verotuksessasi. Vähennystä ei voi hyödyntää laskuun sisältyvistä tarvikkeista. Omavastuu on 100 euroa ja enimmäismäärä vähennykseen on 2 250 euroa/henkilö. Puolisoiden maksimivähennys on yhteensä 4 500 euroa. Löydät aina ajankohtaisen tiedon kotitalousvähennyksestä Vero.fi: Kotitalousvähennys

10 vuoden kokemus putkiremonteista

HMK Talotekniikka on erikoistunut ennen 1990-lukua rakennettujen omakotitalojen putkiremontteihin. Tilaamalla maksuttoman kuntokartoituksen, saat selville koska putkiremontti on ajankohtainen talollesi. Mikäli tarve koittaa lähivuosina, saat tarjouksen putkiremontista ja voit suunnitella oman aikataulusi mukaan koska putkiremontin haluat toteuttaa. Voit kuntokartoituksen yhteydessä kysyä asiantuntijaltamme kysymyksiä remontin toteuttamisesta sekä muista mahdollisista tarpeista, mm. WC-kalusteiden uusimisesta putkiremontin yhteydessä.

OP-RAHOITUS

Teemme yhteistyötä Osuuspankin kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Tarkista osamaksun suuruus tämän linkin takaa:

LVI-HUOLTO

 

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu LVI-huoltotyöt omakotitaloihin ja taloyhtiöihin Pirkanmaalla. Huollon avulla ratkaiset ongelmat ja ylläpidät laitteiston kuntoa.

ASIAKASTYYTYVÄISYYTEMME ON LÄHES 100%

Asiakaskokemuksesi on meille tärkeä.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

HMK Talotekniikka uusi n. 50 vuotta vanhan patteriverkostomme. Kaikki tehtiin pintavetona, samoja reittejä kuin vanhatkin vedot olivat - mutta nyt raudan sijasta käytettiin saksalaisia kupariputkia ja osia sekä maalämmön kanssa yhteensopivia pattereita. Ja meillä on aivan huippuhienot putkivedot! Saan ihailla niitä päivittäin. 🙂
Työn ohessa tuli huomattua myös, että mikä oli tekijän kannalta helpoin ratkaisu, on se myös toiminnallisin ja kaunein.

Samassa yhteydessä oikaistiin käyttövesipuolelta putkia ja uusittiin tulovesiputkesta vanha, galvanoitu mutka, joka olikin aivan umpeen ruostunut. Mutkasta kuva liitteenä, jos joku haluaa nähdä ja verrata esim. onko omassa kodissa kenties vaihtoa kaipaava putkiosa. Vastaavia putkiosia on käytetty ainakin vielä 70-luvulla (ns. harmaa rautaputki).

Töiden puolesta kaikki toimi ja meni sopimuksen mukaan; aikataulu, tarvikkeet, neuvonta, siivous, tiedotus ja ystävällisyys.
Kiitokset HMK:lla kaikille osallisille, erityisesti Paavolle, joka juoksutti projektin meillä alusta loppuun. Suosittelen mielelläni.

Ilokseni olen huomannut, että meillä on nyt oma luottoputkifirma, joka tekee asennustöitä myös vanhaan taloon.

Milla Rantanen | Kosteusvaurion kuntotutkija, DI

“Olen tehnyt useamman vuoden itse yrittäjän kanssa yhteistyötä monella erilaisella työmaalla. Asennukset ovat sujuneet jouhevasti. Yrittäjästä näkee, että hän on oikeasti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja hän onkin pystynyt aina toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. ”

Lauri Niiniviita | Rakennusyrittäjä

“Saneeraan 70-luvun omakotitaloa ja ollaan päivitelty sinne kaikki mahdollinen talotekniikka mukaanluettuna. HMK-Talotekniikan Henrin kanssa oli puhetta jo aiemmin, että jossain välissä voitaisiin hoitaa lattialämmityksen syöttöjohdot sekä käyttövesi seiniin pex-putkella. Sitten olikin yhtäkkiä jo ajankohtaista saada seiniä levytettyä ja Henrin kanssa saatiin homma joustavasti sovittua ja putket paikoilleen viikonloppuna vaikka ilmeisen kova kiire miehellä oli muuallakin. Työt hoituivat ammattimaisin ottein ja sain hyviä asiantuntevia vinkkejäkin kaikessa hötäkässä. Sanotaanko näin että suosittelen!”

Marko Kulmanen | LVI-insinööri

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni! Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto | Rakennusinsinööri YIT

Omakotitalomme rakenteiden sisässä kulkevalla lämpövesiputkistolla oli ikää noin 50 vuotta. Sen uusiminen oli välttämätöntä.
Remontin tekijäksi valikoitui HMK Talotekniikka OY Ylöjärveltä.
Valintaamme vaikutti erityisesti suunnitteluvaiheen perusteellisuus. Saimme jo siinä vaiheessa kuvan, miten patteriverkoston pintatyönä asennettavat putkilinjat tulisivat kulkemaan 11 eri tilaan, jonne uudet patterit ja termostaatit tultaisiin asentamaan. Samoin eri työvaiheiden etenemisestä ja kestosta kerrottiin tarkasti.
Remontin toteutusvaihe:
- asentajat saapuivat päivittäin sovittuun aikaan paikalle mukanaan tarvittavat materiaalit ja työkalut. Turhat seisokit vältettiin.
- työskentely oli ammattitaitoista, huolellista ja siistiä. Asentajat siivosivat työpisteensä välittömästi työn edistyessä.
- uusien linjojen valmistuttua vanhat linjat tyhjennettiin ja tulpattiin, vanhat patterit irrotettiin ja asentajat huolehtivat niiden ja muun puretun materiaalin poisviennistä.
- uudet patterit ja termostaatit asennettiin paikoilleen ja putkistot koeponnistettiin. Ne toimivat täysin moitteettomasti ilman pienintäkään virhettä tai korjaustarvetta.

Lämpöverkostoremontin edistymistä seuratessamme päätimme myös vaihdattaa 30 vuotta vanhan käyttövesiputkiston. HMK Talotekniikka Oy suostui ja onnistui tekemään järjestelyjä, joiden avulla remontti saattoi jatkua meillä välittömästi. Kolmen päivän kuluttua tämänkin asennus oli valmis ammattitaitoisesti suoritettuna.

Suosittelemme !

Marja Lintula

Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Pyydä tarjous putkiremontista tai ilmainen kuntokartoitus tällä lomakkeella. 
Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ilmainen putkiremontti-kartoitus

Avaa chat
Kuinka voin auttaa?
Moro!
Kuinka voin auttaa?