PUTKIREMONTTI TAMPEREELLA

Putkiremontti ennaltaehkäisee vuotojen aiheuttamat kosteusongelmat ja lisää talosi arvoa

Putkivuoto on yleisin vesivahingon aiheuttaja omakotitaloissa. Pienikin vuoto saattaa kerryttää kosteutta talon rakenteisiin ja edesauttaa homeitiöiden kasvua. Pientä vuotoa ei usein huomata ajoissa, kunnes on jo liian myöhäistä: kosteusvaurion korjaaminen on usean kuukauden kallis projekti.

Putkiremontti avullamme onnistuu sen sijaan 2-3 päivässä.

Toteutamme putkiremontteja mm. seuraavilla paikkakunnilla: 

 • Tampere
 • Lempäälä
 • Nokia
 • Pirkkala
 • Valkeakoski
 • Ylöjärvi
 • Kangasala

Toteutamme putkiremontit myös muualla Pirkanmaalla, kysy lisää.

Käyttövesiremontti on edessä 25-30 vuoden ikäiselle putkistolle

Finanssialan keskusliiton teettämässä vuotovahinkoselvityksessä todettiin, että omakotitaloissa putkivuoto tapahtuu keskimäärin 28 vuoden iässä. Voit arvioida itse putkistosi kuntoa katsomalla liitoksia, näkyykö niissä vuotoja tai ruostetta. Voit myös kokeilla sulkuventtiilejä. Mikäli sulkuventtiilit ovat jumissa, se voi kertoa putkiston heikosta kunnosta.

Jos edellä mainittuja merkkejä löytyy, kannattaa toimia äkkiä. Tyypillisesti kotivakuutus ei korvaa vesivahinkoa, sillä putkistoon kohdistuva ikävähennys on n. 3% / käyttövuosi. Tämän takia on tärkeää ennaltaehkäistä mittavat vahingot ja kustannukset. Haluatko tiedon putkistosi nykyisestä kunnosta?

Laske arvioitu putkiremonttisi hinta tästä

Putkiremontti on ohi 2-3 päivässä

Omakotitalon putkiremontti on nopea remontti, kun putket vedetään pintavetoina. Tällöin vanhat putket tyhjennetään ja suljetaan, kun uudet putket otetaan käyttöön. Voit hyödyntää tilaisuuden uusimalla WC-kalusteet samalla putkiremontin yhteydessä.

Käytämme Uponorin ja Hencon komposiittiputkia, jotka ovat pitkäikäisiä ja hygieenisiä. Monikerrosrakenne ja elastisuus vähentää veden virtauksesta aiheutuvia ääniä. Alumiinikerros antaa putkelle happitiiviyden ja muotojäykkyyden. Komposiittiputkia on käytetty jo yli 20 vuoden ajan ja ne ovat suosituin tapa uusia putket.

Näin putkiremontti tehdään

Osta turvallisesti: hintatakuumme takaa, ettei yllättäviä kuluja synny

Ainutlaatuinen hintatakuumme varmistaa, ettei antamamme tarjouksen hinta ylity remonttia tehdessä. Näin voit olla varma, että ylimääräisiä kuluja ei synny ja työ tehdään sovitusti tarjouksen ja suunnitelman mukaan. Tämän ansiosta putkiremontti on helppo budjetoida ja voit turvallisesti järjestää rahoituksen joko yhteistyökumppanimme OP Rahoituksen kautta, tai muun rahoituslaitoksen tai pankkisi kanssa.

Muista kotitalousvähennys

Hyödynnä kotitalousvähennys ja saat vuonna 2018 arvonlisäverollisesta työn osuudesta vähentää 50% verotuksessasi. Vähennystä ei voi hyödyntää laskuun sisältyvistä tarvikkeista. Omavastuu on 100 euroa ja enimmäismäärä vähennykseen on 2 400 euroa/henkilö. Puolisoiden maksimivähennys on yhteensä 4 800 euroa. Löydät aina ajankohtaisen tiedon kotitalousvähennyksestä Vero.fi: Kotitalousvähennys

10 vuoden kokemus putkiremonteista

HMK Talotekniikka on erikoistunut ennen 1990-lukua rakennettujen omakotitalojen putkiremontteihin. Tilaamalla maksuttoman kuntokartoituksen, saat selville koska putkiremontti on ajankohtainen talollesi. Mikäli tarve koittaa lähivuosina, saat tarjouksen putkiremontista ja voit suunnitella oman aikataulusi mukaan koska putkiremontin haluat toteuttaa. Voit kuntokartoituksen yhteydessä kysyä asiantuntijaltamme kysymyksiä remontin toteuttamisesta sekä muista mahdollisista tarpeista, mm. WC-kalusteiden uusimisesta putkiremontin yhteydessä.

Asiakastyytyväisyytemme on huima 100%

  Ei valittamista. VILP tuli jopa etuajassa sovitusta, kun tuli peruutus.

  thumb Harri Hietaranta
  8/13/2018

  5 star review  Ilmalämpöpumppu asennettiin rakenteellisesti haastavahkoon kohteeseen hienosti ammattotaidolla. Asiantunteva opastus laitteen käytöstä ja kaukosäätimen toiminnot esiteltiin yksitellen, suosittelen!

  thumb Minna Halme
  7/30/2018

  5 star review  Saatiin päivässä apua maaviileesysteemien petettyä ja homma hoitu nopeasti ystävällisen palvelun kera. Iso peukku

  thumb Marko Mäkelä
  7/25/2018

  5 star review  Ilma-vesipumppu asenneltiin omakotitaloon pelletin tilalle. Vanhan poisto ja uuden asennus meni oppikirjan mukaan. Voin suositella!

  thumb Tommi Salomaa
  1/11/2018

  5 star review  Erittäin asiantuntevaa palvelua, kannattaa ottaa yhteyttä jos kiinnostaa lämmitysjärjestelmien päivitys tai käyttövesiputkiremontit!

  thumb Tommi Puuska
  9/10/2017

  5 star review  Asiantuntevaa palvelua ja työvaiheet selitettiin tarkasti. Jos oli kysyttävää niin sai vastauksen. Remontti eteni asianmukaisesti koko ajan ja jälki on todella hyvää. Suosittelen muillekkin� erityiskiitokset Henrille ja muille jotka täällä olivat putkiremonttia tekemässä�

  thumb Milla Ridha
  8/12/2017

  Ei valittamista. VILP tuli jopa etuajassa sovitusta, kun tuli peruutus.

  thumb Harri Hietaranta
  8/13/2018

  5 star review  Ilmalämpöpumppu asennettiin rakenteellisesti haastavahkoon kohteeseen hienosti ammattotaidolla. Asiantunteva opastus laitteen käytöstä ja kaukosäätimen toiminnot esiteltiin yksitellen, suosittelen!

  thumb Minna Halme
  7/30/2018

  5 star review  Saatiin päivässä apua maaviileesysteemien petettyä ja homma hoitu nopeasti ystävällisen palvelun kera. Iso peukku

  thumb Marko Mäkelä
  7/25/2018

Toimi heti ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous putkiremontista tai ilmainen kuntokartoitus tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.