fbpx

Kiireellisissä tapauksissa päivystys palvelee teitä työajan ulkopuolella:

Arkisin 16-20 ja
viikonloppuisin 9-14.

Taloyhtiöiden lämmitysjärjestelmät

Maalämpö- & ilmavesiratkaisut

Säästä jopa 4000€ / asunto hakemalla energia-avustusta

Etsitkö luotettavaa kumppania

Vähentääksesi taloyhtiösi energiankulutusta?

Etsintäsi on päättynyt – olemme täällä tarjotaksemme sinulle avaimet käteen paketin, joka kattaa kaiken tarvittavan. HMK Talotekniikka on erikoistunut ilmavesi- ja maalämpöratkaisuihin. Meidän intohimomme on tuottaa asiakkaillemme energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämmitysvaihtoehtoja.

Mitä eroa on meidän palveluillamme? Kaikki alkaa siitä, että hoidamme jokaisen vaiheen itse – sinun ei tarvitse huolehtia monista eri toimijoista. Lupaprosessi, suunnittelu, toteutus, etävalvonta, huolto ja päivystys – kaikki on meidän kokeneiden ammattilaistemme käsissä. Voit luottaa siihen, että projektisi etenee jouhevasti ja ammattitaidolla alusta loppuun.

Vahvuutenamme on myös laaja osaaminen sähkö- ja kylmäurakoinnissa. Meillä on tarvittavat luvat ja vankka kokemus, joten voit olla varma, että projektiisi liittyvät kaikki tekniset näkökohdat ovat huolellisesti hallinnassa.

Energiatehokkuus, kestävyys ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Haluamme tarjota sinulle ratkaisun, joka ei ainoastaan tuo mukanaan säästöjä, vaan myös vähentää ympäristövaikutuksia. Jokainen projekti on meille ainutlaatuinen mahdollisuus näyttää osaamisemme parhaassa valossa.

Tutustu sivuihimme ja ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella juuri sinun tarpeistasi. Yhdessä voimme luoda lämpimän ja kestävän tulevaisuuden.

Lupa- & avustusprosessit

Haemme rakennus-/ toimenpideluvat, sekä energia-avustukset puolestanne.

Hinnoittelu

Tarjouksemme hinnat pitävät eikä piilokuluja synny.

Tyytyväisyys

Toimialan tyytyväisimmät asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Panostamme korkealaatuiseen työhön ja huolelliseen palveluun varmistaaksemme

100% Kotimainen

Tuotteemme ja palvelumme ovat syntyneet suomalaisissa yrityksissä ja työllistävät suomalaisia ammattilaisia.

Tiivistä yhteistyötä laitevalmistajan kanssa

Teemme erittäin tiivistä yhteistyötä tunnetun laitevalmistaja Kaukora Oy:n kanssa ja tämä yhteistyö ulottuu jopa laitesuunnitteluun asti. Olemme ylpeitä siitä, että meidät on valittu heidän valtuutetuksi jälleenmyyjäkseen sekä huoltokumppanikseen. Tämä kumppanuus takaa meille pääsyn huippuluokan laiteteknologiaan ja asiantuntemukseen, jota voimme hyödyntää tarjotessamme asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja.

Yhteistyömme Kaukoran kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia laitteita, jotka vastaavat moderneja tarpeita energiatehokkuuden, toiminnallisuuden ja kestävyyden suhteen. Laitemyynnin lisäksi huolehdimme myös laitteiden huollosta ja ylläpidosta, jotta asiakkaamme voivat luottaa järjestelmänsä sujuvaan toimintaan pitkällä aikavälillä.

Kaukoran kanssa rakentamamme vahva suhde on avain menestyksekkääseen yhteistyöhön ja parempien ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaillemme. Yhdessä pyrimme jatkuvasti kehittämään ja innovoimaan, jotta voimme vastata alan muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin tehokkaasti ja laadukkaasti.

Tämä yhteistyö ei ainoastaan vahvista asemaamme luotettavana palveluntarjoajana, vaan se myös osoittaa sitoutumisemme tarjota asiakkaillemme ainoastaan parasta. Yhdessä Kaukoran kanssa olemme valmiita viemään laitesuunnittelun ja -huollon uudelle tasolle, ja odotamme innolla tulevia mahdollisuuksia ja saavutuksia yhdessä.

Tämän vahvan yhteistyön sekä asentamiemme laitemäärien ansiosta voimme tarjota loppukäyttäjille erityisen edullisia hintoja. Olemme ylpeitä siitä, että olemme pystyneet rakentamaan yhden Suomen suurimmista yhteistyöverkostoista Kaukoran kanssa. Tämä mahdollistaa meille mittakaavaetuja, jotka heijastuvat suoraan loppukäyttäjän kukkaroon. Näin voimme tarjota korkealaatuisia laitteita ja palveluita entistäkin houkuttelevammalla hinnalla, tehden kestävistä ratkaisuista saavutettavampia ja houkuttelevampia kaikille asiakkaillemme.

Energia-avustus öljylämmityksestä luopuessa

Taloyhtiön päättäessä luopua öljylämmityksestä on suositeltavaa hakea energia-avustusta ARA:lta. Siirtyminen öljystä vähäpäästöisempään ja energiatehokkaampaan lämmitysmuotoon (ilmavesi tai maalämpö) parantaa rakennuksen E-lukua, täyttäen näin energia-avustuksen myöntämisen ehdot.

Öljylämmityksen korvaamisen kustannukset katsotaan kokonaan hyväksyttäviksi ja se voi tuoda avustusta jopa 4 000 euroa per asunto tai kattaa maksimissaan 50 % koko hankkeen kustannuksista.

Huomioithan että sinun ei tarvitse hakea avustusta, vaan me teemme sen puolestasi.

Referenssit

As Oy Halmetie

Toteutimme kohteessa lämmitysjärjestelmä saneerauksen. Vanha öljykattila vaihtui ilma-vesilämpöpumppu järjestelmään. Vaihdoimme samassa yhteydessä patteriventtiilit ja termostaatit, sekä toteutimme verkoston huuhtelun sykehuuhtelukompressorilla.

As Oy Ylöjärven Kuusikkorivi

Toteutimme kohteessa lämmitysjärjestelmä saneerauksen. Vanha öljykattila vaihtui ilma-vesilämpöpumppu järjestelmään.

Miten toimimme

Vaihe 1: Kartoitus ja Arviointi

Tutkimme lämmitysjärjestelmän, putkiston, LVI-järjestelmien ja mahdollisten muiden teknisten järjestelmien kunnon ja tehokkuuden. Samalla selvitetään päivittäisten toimintojen sujumista.

Vaihe 2: Suunnittelu ja Strategia

Kehitämme suunnitelman energiatehokkuuden parantamiseksi, mukaan lukien lämmitys- ja LVI-järjestelmien päivitykset.

Vaihe 3: Toimeenpano ja Toteutus

Lämmitys- ja LVI-järjestelmien päivitys: Asennamme uudet ja energiatehokkaammat järjestelmät, varmistaen niiden asianmukaisen toiminnan ja asukkaiden mukavuuden.

Vaihe 4: Ylläpito ja Jatkuva Seuranta

Seuranta ja optimointi: Seuraamme järjestelmien suorituskykyä ja teemme tarvittaessa pieniä säätöjä varmistaaksemme, että energiatehokkuus ja toiminnallisuus pysyvät korkealla tasolla.

Referenssikohteet

Ota yhteyttä - Taloyhtiöt