fbpx

Kiireellisissä tapauksissa päivystys palvelee teitä työajan ulkopuolella:

Arkisin 16-20 ja
viikonloppuisin 9-14.

REFERENSSIT & YHTEISTYÖKUMPPANIT

Autamme sinua tekemään
visiostasi
todellisuutta.

Yhteistyökumppanimme

Teemme yhteistyötä muun muassa seuraavien yritysten kanssa:

Ota sinäkin siis meihin rohkeasti yhteyttä.NIBE Energy Systems on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja. Toimintamme lähtökohtanamme on keskittyä uusiutuvan energian hyödyntämiseen lämmitysjärjestelmissä.

Olemme Niben virallinen jälleenmyyjä.Kaukora Oy on LVS-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Yhtiön päätuotteita ovat JÄSPI-käyttöveden lämmittimet, keskuslämmityskattilat, lämmönsiirtimet ja lämpötekniset erikoistuotteet.

Olemme Kaukoran virallinen jälleenmyyjä.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Mielipiteesi on meille tärkeä.

“Tilasin HMK Talotekniikalta itselleni lämpöpumpun asuntooni. Asennus sujui hyvin. Asennuksen jälkeen kaverit siivosivat jälkensä hyvin ja tuli puhtaampaa kuin ennen asennusta. Yrittäjä kertoi, että voi soitella myös pienemmissä LVI huoltoasioissa ja aion jatkossakin käyttää heidän palveluitaan. ”
Ville Kopakkala | Web Designer

“Olen tehnyt useamman vuoden itse yrittäjän kanssa yhteistyötä monella erilaisella työmaalla. Asennukset ovat sujuneet jouhevasti. Yrittäjästä näkee, että hän on oikeasti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja hän onkin pystynyt aina toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. ”
Lauri Niiniviita | Rakennusyrittäjä

“Vesi-ilmalämpöpumpun ja lisävaraajan toimitus ja asennus sujuivat hienosti. Aikataulu ja budjetti pitivät ja työn jälki on siistiä. Lisäksi tehtiin vielä jakotukit käyttövedelle ja asennettiin lattialämmityksen syöttölinjat. Laitteen käyttönottoon tuli selkeä opastus. Ei mitään moitittavaa, kiitokset ja jatketaan hommia vesikalusteiden asennuksella kun saadaan sisätöitä eteenpäin. ”
Antti Väljä

“HMK Talotekniikan porukka kytki monimuotoisuutensa takia hyvin haastavan lämmitysjärjestelmän ja hoiti kaikki putkityöt omakotitalo­hankkeessani. Työnjälki on parasta mitä työmailla on tullut vastaan. Itse ei tarvinnut huolehtia mistään ja kaikki tapahtui sovitusti. Puhelimesta sai aina kiinni ja neuvottiin silloinkin, kun asia ei välttämättä olisi ollut heidän tehtävänsä. Neuvoivat ja opastivat muutenkin omaaloitteisesti ratkaisuissa ja valinnoissa. Voin suositella varauksetta ja aion käyttää jatkossakin. ”
Antti Virtanen | OK-talo rakentaja

“Saneeraan 70-luvun omakotitaloa ja ollaan päivitelty sinne kaikki mahdollinen talotekniikka mukaanluettuna. HMK-Talotekniikan Henrin kanssa oli puhetta jo aiemmin, että jossain välissä voitaisiin hoitaa lattialämmityksen syöttöjohdot sekä käyttövesi seiniin pex-putkella. Sitten olikin yhtäkkiä jo ajankohtaista saada seiniä levytettyä ja Henrin kanssa saatiin homma joustavasti sovittua ja putket paikoilleen viikonloppuna vaikka ilmeisen kova kiire miehellä oli muuallakin. Työt hoituivat ammattimaisin ottein ja sain hyviä asiantuntevia vinkkejäkin kaikessa hötäkässä. Sanotaanko näin että suosittelen!”
Marko Kulmanen | LVI-insinööri

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni! Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”
Riku Haavisto | Rakennusinsinööri YIT

“Tehtiin diili HMK Talotekniikan kanssa Ilmalämpöpumpun asennuksesta. Asiallista ja tarkkaa toimintaa.Laadukas ja nopea palvelu.Jätkät osaa hommansa hyvin,kaikinpuolin ammattilaisia. ”
Ilkka Kuuloja