fbpx

Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput asennettuina Tampereella ja Pirkanmaalla

Sähkön, öljyn ja kaukolämmön markkinahinnat nousevat jatkuvasti. Talon lämmitys maksaa monella jo useita tuhansia euroja jokainen vuosi, vaikka tarjolla on energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Mikäli mietit kustannustehokasta ratkaisua kiinteistösi lämmittämiseen, ilmalämpöpumppu tai vesi-ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissasi jopa 50-70% vuosittain.

Toteutamme lämmitysjärjestelmiä seuraavilla paikkakunnilla: 

  • Tampere
  • Lempäälä
  • Nokia
  • Pirkkala
  • Valkeakoski
  • Ylöjärvi

Onko käytössäsi jokin seuraavista lämmitysjärjestelmistä?

Puu

Pelletti

Suora sähkö

Kaukolämpö

Öljy

Vanhan laitteiston elinikä lähentymässä loppuaan?

Moni vaihtaa vanhan järjestelmän jo senkin takia, että vanhan lämmitysjärjestelmän laitteiston elinikä lähestyy loppuaan ja huoltokustannukset lisääntyvät iän myötä. Ilmalämpöpumput (ILP) ja vesi-ilmalämpöpumput (VILP) ovat huoleton tapa päivittää nykyinen lämmitysjärjestelmäsi uuteen, joka säästää paitsi huollon kustannuksia, myös vuosittain suoraan rahaa. Hyötysuhde on yleensä n. 3 kertaa parempi vanhoihin nähden. Kokeile laskurillamme, paljonko voit säästää.

Tiesitkö: vanhanaikainen lämmitysjärjestelmä alentaa talosi jälleenmyyntiarvoa.

Ympäristöystävällinen ratkaisu omakotitaloon ja pienkiinteistöön

Ilmalämpöpumpun (ILP) ja vesi-ilmalämpöpumpun (VILP) keskeisimmät erot liittyvät asennustapaan ja nykyiseen lämmitysjärjestelmään. Mikäli käytössä on vesikiertoinen patteriverkosto tai lattialämmitys, kannattaa tällöin valita vesi-ilmalämpöpumppu. Mikäli käytössä on sähköpatterit, päivitys on helpoin ja edullisin tehdä ilmalämpöpumpulla.

Voit halutessasi myös remontoida vesikiertoisen patteriverkoston käyttöösi ja saat asumismukavuutta vesi-ilmalämpöpumpun avulla vuosiksi eteenpäin. Vesi-ilmalämpöpumppu soveltuu hyvin myös talon ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi.

Osta turvallisesti: hintatakuumme takaa, ettei yllättäviä kuluja synny

Ainutlaatuinen hintatakuumme varmistaa, ettei antamamme tarjouksen hinta ylity remonttia tehdessä. Näin voit olla varma, että ylimääräisiä kuluja ei synny ja työ tehdään sovitusti tarjouksen ja suunnitelman mukaan. Tämän ansiosta putkiremontti on helppo budjetoida ja voit turvallisesti järjestää rahoituksen joko yhteistyökumppanimme OP-Rahoituksen kautta, tai muun rahoituslaitoksen tai pankkisi kanssa.

Asutko yli 200 neliön kiinteistössä?

Tutustu myös energiatehokkaisiin maalämpö-ratkaisuihimme, jotka ovat kustannustehokkaita ratkaisuja suuremmille omakotitaloille.

Haluatko tietää mikä ratkaisu sopisi sinulle parhaiten? Tilaa ilmainen kartoitus!

Mukavuutta talven pakkasiin ja kesän helteisiin

Sekä ILP- että VILP-ratkaisut auttavat alentamaan lämmityskustannuksiasi lämmityskausina. Erot järjestelmissä syntyvät lähinnä lämmönjakotavassa. 

Vesi-ilmalämpöpumppu siirtää lämmön veteen, kun taas vastaavasti ilmalämpöpumppu siirtää lämmön sisäilmaan.  Vesikiertoisen patteriverkoston kautta viileää ei voi tarjota suoraan, mutta vesikiertoisen lattialämmityksen kautta on mahdollista viilentää huoneilmaa. 

Moni tosin ei koe kylmää tunnetta lattiassa mukavana piirteenä huoneessa olevan suuren lämpötilaeron takia. Tämän takia suosittelemme ilmalämpöpumppua viilentämiseen, joka puhaltaa viileää suoraan huoneilmaan. Se on asumismukavuudeltaan mukavin ratkaisu silloin, kun kesän helteet tuntuvat tuskaisilta ja haluat nukkua yösi hikoilematta.

Laske paljonko säästät

Syötä nykyinen kulutuksesi, lämmitysmuotosi ja saat arvion säästön suuruudesta. Voit sen pohjalta helposti laskea, kuinka nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin. Tiesitkö, että saat yhteistyökumppaniltamme OP:lta myös rahoitustarjouksen.

Asiakastyytyväisyytemme on huima 100%

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Mielipiteesi on meille tärkeä.

“Tilasin HMK Talotekniikalta itselleni lämpöpumpun asuntooni. Asennus sujui hyvin. Asennuksen jälkeen kaverit siivosivat jälkensä hyvin ja tuli puhtaampaa kuin ennen asennusta. Yrittäjä kertoi, että voi soitella myös pienemmissä LVI huoltoasioissa ja aion jatkossakin käyttää heidän palveluitaan. ”

Ville Kopakkala | Web Designer

“Olen tehnyt useamman vuoden itse yrittäjän kanssa yhteistyötä monella erilaisella työmaalla. Asennukset ovat sujuneet jouhevasti. Yrittäjästä näkee, että hän on oikeasti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja hän onkin pystynyt aina toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. ”

Lauri Niiniviita | Rakennusyrittäjä

“Saneeraan 70-luvun omakotitaloa ja ollaan päivitelty sinne kaikki mahdollinen talotekniikka mukaanluettuna. HMK-Talotekniikan Henrin kanssa oli puhetta jo aiemmin, että jossain välissä voitaisiin hoitaa lattialämmityksen syöttöjohdot sekä käyttövesi seiniin pex-putkella. Sitten olikin yhtäkkiä jo ajankohtaista saada seiniä levytettyä ja Henrin kanssa saatiin homma joustavasti sovittua ja putket paikoilleen viikonloppuna vaikka ilmeisen kova kiire miehellä oli muuallakin. Työt hoituivat ammattimaisin ottein ja sain hyviä asiantuntevia vinkkejäkin kaikessa hötäkässä. Sanotaanko näin että suosittelen!”

Marko Kulmanen | LVI-insinööri

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni! Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto | Rakennusinsinööri YIT

Kuvia asentamistamme ILP- ja VILP-kohteista

Tilaa ilmainen kartoitus

HMK Talotekniikka on erikoistunut omakotitalojen ja pienkiinteistöjen lämmitysjärjestelmien asennuksiin, päivityksiin ja huoltoon. Pyydä meidät käymään ja saat ilmaisen kartoituksen ja tarjouksen kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä. HMK Talotekniikka myöntää aina työlleen 2 vuoden takuun ja mm. Kaukoran pumpuille 5 vuoden takuun. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme mukaan säästämään lämmityskustannuksissasi!

ILP & VILP ilmainen kartoitus

Pyydä ilmainen kartoituskäynti, jossa käymme läpi mahdollista kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä.
[wprevpro_usetemplate tid="2"]