fbpx

ilmaVESIlämpöpumput

Ilmavesilämpöpumput asennettuina Tampereella ja Pirkanmaalla

Sähkön, öljyn ja kaukolämmön markkinahinnat nousevat jatkuvasti. Talon lämmitys maksaa monella jo useita tuhansia euroja jokainen vuosi, vaikka tarjolla on energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.

Mikäli mietit kustannustehokasta ratkaisua kiinteistösi lämmittämiseen, ilmavesilämpöpumppu säästää lämmityskuluissasi jopa 50-70% vuosittain. Toteutamme lämmitysjärjestelmät myös muualla Pirkanmaalla, kysy lisää.

Onko käytössäsi jokin seuraavista lämmitysjärjestelmistä?

Puu, Pelletti, Suora sähkö, Kaukolämpö tai Öljy.

Jos on niin laske mahdollinen säästösi Sähkön säästölaskurillamme.

Toteutamme lämmitysjärjestelmiä seuraavilla paikkakunnilla:

Tampere Lempäälä Nokia Pirkkala Valkeakoski Ylöjärvi

Toteutamme lämmitysjärjestelmät myös muualla Pirkanmaalla.

 

Vanhan laitteiston elinikä lähentymässä loppuaan?

Moni vaihtaa vanhan järjestelmän jo senkin takia, että vanhan lämmitysjärjestelmän laitteiston elinikä lähestyy loppuaan ja huoltokustannukset lisääntyvät iän myötä. Ilmavesilämpöpumput (VILP) ovat huoleton tapa päivittää nykyinen lämmitysjärjestelmäsi uuteen, joka säästää paitsi huollon kustannuksia, myös vuosittain suoraan rahaa. Hyötysuhde on yleensä n. 3 kertaa parempi vanhoihin nähden. Kokeile laskurillamme, paljonko voit säästää.

Tiesitkö: vanhanaikainen lämmitysjärjestelmä alentaa talosi jälleenmyyntiarvoa.

”Ilmavesilämpöpumpun asennus meni sovitussa aikataulussa ja jälki oli erinomaista. Budjettikin piti. Voin suositella!”

 

-Salomaa Tommi

Ympäristöystävällinen ratkaisu omakotitaloon ja pienkiinteistöön

Mikäli käytössä on vesikiertoinen patteriverkosto tai lattialämmitys, voit tällöin valita ilmavesilämpöpumpun. Mikäli talossasi on sähköpatterit, hyvä valinta voisi myös olla ilmalämpöpumppu.

Voimme myös halutessasi rakentaa vesikiertoisen patteriverkoston ja saat asumismukavuutta ilmavesilämpöpumpun avulla vuosiksi eteenpäin. Ilmavesilämpöpumppu soveltuu talon ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi, toisin kuin ilmalämpöpumppu.

Osta turvallisesti: hintatakuumme takaa, ettei yllättäviä kuluja synny

Ainutlaatuinen hintatakuumme varmistaa, ettei antamamme tarjouksen hinta ylity remonttia tehdessä. Näin voit olla varma, että ylimääräisiä kuluja ei synny ja työ tehdään sovitusti tarjouksen ja suunnitelman mukaan. Tämän ansiosta putkiremontti on helppo budjetoida ja voit turvallisesti järjestää rahoituksen joko yhteistyökumppanimme OP-Rahoituksen kautta, tai muun rahoituslaitoksen tai pankkisi kanssa

Asutko yli 200 neliön kiinteistössä?

Tutustu myös energiatehokkaisiin maalämpö-ratkaisuihimme, jotka ovat kustannustehokkaita ratkaisuja suuremmille omakotitaloille.

Haluatko tietää mikä ratkaisu sopisi sinulle parhaiten? Tilaa ilmainen kartoitus!

Mukavuutta talven pakkasiin ja kesän helteisiin

Sekä ilmalämpöpumput, että ilmavesilämpöpumput auttavat alentamaan lämmityskustannuksiasi lämmityskausina. Erot järjestelmissä syntyvät lähinnä lämmönjakotavassa, sekä energiansäästössä. Ilmalämpöpumppu säästää maksimissaan 30%, kun taas ilmavesilämpömpuilla on mahdollista päästä jopa 70% energiansäästöön. 

Ilmavesilämpöpumppu siirtää lämmön veteen, kun taas vastaavasti ilmalämpöpumppu siirtää lämmön sisäilmaan.  Vesikiertoisen patteriverkoston kautta viileää ei voi tarjota suoraan, mutta vesikiertoisen lattialämmityksen kautta on mahdollista viilentää huoneilmaa. 

Moni tosin ei koe kylmää tunnetta lattiassa mukavana piirteenä huoneessa olevan suuren lämpötilaeron takia. Tämän takia suosittelemme ilmalämpöpumppua viilentämiseen, joka puhaltaa viileää suoraan huoneilmaan. Se on asumismukavuudeltaan mukavin ratkaisu silloin, kun kesän helteet tuntuvat tuskaisilta ja haluat nukkua yösi hikoilematta.

Oho! Kotitalousvähennyksen osuus on jopa 60%

Ilmavesilämpöprojektin loppusummassa on usein suurempi osuus työtä kuin esimerkiksi pelkän ilmalämpöpumpun asentamisessa. Tämän takia kannattaakin muistaa hyödyntää kotitalousvähennys, minkä ansiosta ilmavesilämmön asentaminen tulee itseasiassa hintaansa edullisemmaksi. Ilmavesilämpö on siksi järkevä investointi alentamaan lämmityskustannuksia: varsinkin kun jatkuvasti uutisoidaan sähkön, öljyn sekä kaukolämmön hintojen olevan nousussa.

 

Kun ostat työn HMK Talotekniikka Oy:ltä, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.

HUOM! Kotitalousvähennyksen osuus jopa 60% (aina 7000€ asti) kun vaihdat öljystä ilmavesilämpöön.

 

 

Laske paljonko säästät

Syötä nykyinen kulutuksesi, lämmitysmuotosi ja saat arvion säästön suuruudesta. Voit sen pohjalta helposti laskea, kuinka nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin. Tiesitkö, että saat yhteistyökumppaniltamme OP:lta myös rahoitustarjouksen.

OP-RAHOITUS

Teemme yhteistyötä Osuuspankin kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Tarkista osamaksun suuruus tämän linkin takaa:

Lämpöpumppu HUOLTO

 

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu lämpöpumppujen huoltotyöt omakotitaloihin ja taloyhtiöihin Pirkanmaalla. Huollon avulla ratkaiset ongelmat ja ylläpidät laitteiston kuntoa. Olemme Kaukoran & Niben valtuutettu asennus- ja huoltoliike.

ASIAKASTYYTYVÄISYYTEMME ON LÄHES 100%

Asiakaskokemuksesi on meille tärkeä.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

preloader-image

Milla Rantanen

HMK Talotekniikka uusi n. 50 vuotta vanhan patteriverkostomme. Ja meillä on aivan huippuhienot putkivedot! Saan ihailla niitä päivittäin. 🙂
Töiden puolesta kaikki toimi ja meni sopimuksen mukaan; aikataulu, tarvikkeet, neuvonta, siivous, tiedotus ja ystävällisyys.Kiitokset HMK:lla kaikille osallisille, erityisesti Paavolle, joka juoksutti projektin meillä alusta loppuun.

Ilokseni olen huomannut, että meillä on nyt oma luottoputkifirma, joka tekee asennustöitä myös vanhaan taloon. 🙂

Lue koko arvostelu tästä.

Milla Rantanen

Kosteusvaurion kuntotutkija, DI

Mikko Paananen

Nopea reagointi, asiantunteva myyjä ja kattava tarjous.👍

Mikko Paananen

Petri Lahti

Hyvä palvelu, työn jälki siistiä ja nähtiin vaivaa asioiden eteen. Jälkihoito myös luvattu hoitaa jos ja kun kysymyksiä tulee.
Ajatellaan myös asiakasta eikä vain rahaa. Käytän myös jatkossa. Lopuksi, ei ole mitään kytköksiä kyseiseen firmaan!

Petri Lahti

Palaute Riku Haavisto

Riku Haavisto

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni!
Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto

Rakennusinsinööri YIT

Lue lisää tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja alla olevasta linkistä. (Google Arvostelut)

Kuvia asentamistamme ILP- ja VILP-kohteista

Tilaa ilmainen kartoitus

HMK Talotekniikka on erikoistunut omakotitalojen ja pienkiinteistöjen lämmitysjärjestelmien asennuksiin, päivityksiin ja huoltoon. Pyydä meidät käymään ja saat ilmaisen kartoituksen ja tarjouksen kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä. HMK Talotekniikka myöntää aina työlleen 2 vuoden takuun ja mm. Kaukoran pumpuille 5 vuoden takuun. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme mukaan säästämään lämmityskustannuksissasi!

Ilmavesilämpöpumppu - Ilmainen kartoitus

Pyydä ilmainen kartoituskäynti, jossa käymme läpi mahdollista kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä.

Avaa chat
Kuinka voin auttaa?
Moro!
Kuinka voin auttaa?