Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput asennettuina Tampereella ja Pirkanmaalla

Sähkön, öljyn ja kaukolämmön markkinahinnat nousevat jatkuvasti. Talon lämmitys maksaa monella jo useita tuhansia euroja jokainen vuosi, vaikka tarjolla on energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Mikäli mietit kustannustehokasta ratkaisua kiinteistösi lämmittämiseen, ilmalämpöpumppu tai vesi-ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissasi jopa 50-70% vuosittain.

Toteutamme lämmitysjärjestelmiä seuraavilla paikkakunnilla: 

 • Tampere
 • Lempäälä
 • Nokia
 • Pirkkala
 • Valkeakoski
 • Ylöjärvi

Onko käytössäsi jokin seuraavista lämmitysjärjestelmistä?

Puu

Pelletti

Suora sähkö

Kaukolämpö

Öljy

Vanhan laitteiston elinikä lähentymässä loppuaan?

Moni vaihtaa vanhan järjestelmän jo senkin takia, että vanhan lämmitysjärjestelmän laitteiston elinikä lähestyy loppuaan ja huoltokustannukset lisääntyvät iän myötä. Ilmalämpöpumput (ILP) ja vesi-ilmalämpöpumput (VILP) ovat huoleton tapa päivittää nykyinen lämmitysjärjestelmäsi uuteen, joka säästää paitsi huollon kustannuksia, myös vuosittain suoraan rahaa. Hyötysuhde on yleensä n. 3 kertaa parempi vanhoihin nähden. Kokeile laskurillamme, paljonko voit säästää.

Tiesitkö: vanhanaikainen lämmitysjärjestelmä alentaa talosi jälleenmyyntiarvoa.

Ympäristöystävällinen ratkaisu omakotitaloon ja pienkiinteistöön

Ilmalämpöpumpun (ILP) ja vesi-ilmalämpöpumpun (VILP) keskeisimmät erot liittyvät asennustapaan ja nykyiseen lämmitysjärjestelmään. Mikäli käytössä on vesikiertoinen patteriverkosto tai lattialämmitys, kannattaa tällöin valita vesi-ilmalämpöpumppu. Mikäli käytössä on sähköpatterit, päivitys on helpoin ja edullisin tehdä ilmalämpöpumpulla.

Voit halutessasi myös remontoida vesikiertoisen patteriverkoston käyttöösi ja saat asumismukavuutta vesi-ilmalämpöpumpun avulla vuosiksi eteenpäin. Vesi-ilmalämpöpumppu soveltuu hyvin myös talon ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi.

Osta turvallisesti: hintatakuumme takaa, ettei yllättäviä kuluja synny

Ainutlaatuinen hintatakuumme varmistaa, ettei antamamme tarjouksen hinta ylity remonttia tehdessä. Näin voit olla varma, että ylimääräisiä kuluja ei synny ja työ tehdään sovitusti tarjouksen ja suunnitelman mukaan. Tämän ansiosta putkiremontti on helppo budjetoida ja voit turvallisesti järjestää rahoituksen joko yhteistyökumppanimme OP-Rahoituksen kautta, tai muun rahoituslaitoksen tai pankkisi kanssa.

Asutko yli 200 neliön kiinteistössä?

Tutustu myös energiatehokkaisiin maalämpö-ratkaisuihimme, jotka ovat kustannustehokkaita ratkaisuja suuremmille omakotitaloille.

Haluatko tietää mikä ratkaisu sopisi sinulle parhaiten? Tilaa ilmainen kartoitus!

Mukavuutta talven pakkasiin ja kesän helteisiin

Sekä ILP- että VILP-ratkaisut auttavat alentamaan lämmityskustannuksiasi lämmityskausina. Erot järjestelmissä syntyvät lähinnä lämmönjakotavassa. 

Vesi-ilmalämpöpumppu siirtää lämmön veteen, kun taas vastaavasti ilmalämpöpumppu siirtää lämmön sisäilmaan.  Vesikiertoisen patteriverkoston kautta viileää ei voi tarjota suoraan, mutta vesikiertoisen lattialämmityksen kautta on mahdollista viilentää huoneilmaa. 

Moni tosin ei koe kylmää tunnetta lattiassa mukavana piirteenä huoneessa olevan suuren lämpötilaeron takia. Tämän takia suosittelemme ilmalämpöpumppua viilentämiseen, joka puhaltaa viileää suoraan huoneilmaan. Se on asumismukavuudeltaan mukavin ratkaisu silloin, kun kesän helteet tuntuvat tuskaisilta ja haluat nukkua yösi hikoilematta.

Laske paljonko säästät

Syötä nykyinen kulutuksesi, lämmitysmuotosi ja saat arvion säästön suuruudesta. Voit sen pohjalta helposti laskea, kuinka nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin. Tiesitkö, että saat yhteistyökumppaniltamme OP:lta myös rahoitustarjouksen.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

  Ei valittamista. VILP tuli jopa etuajassa sovitusta, kun tuli peruutus.

  thumb Harri Hietaranta
  8/13/2018

  5 star review  Ilmalämpöpumppu asennettiin rakenteellisesti haastavahkoon kohteeseen hienosti ammattotaidolla. Asiantunteva opastus laitteen käytöstä ja kaukosäätimen toiminnot esiteltiin yksitellen, suosittelen!

  thumb Minna Halme
  7/30/2018

  5 star review  Saatiin päivässä apua maaviileesysteemien petettyä ja homma hoitu nopeasti ystävällisen palvelun kera. Iso peukku

  thumb Marko Mäkelä
  7/25/2018

  5 star review  Ilma-vesipumppu asenneltiin omakotitaloon pelletin tilalle. Vanhan poisto ja uuden asennus meni oppikirjan mukaan. Voin suositella!

  thumb Tommi Salomaa
  1/11/2018

  5 star review  Erittäin asiantuntevaa palvelua, kannattaa ottaa yhteyttä jos kiinnostaa lämmitysjärjestelmien päivitys tai käyttövesiputkiremontit!

  thumb Tommi Puuska
  9/10/2017

  5 star review  Asiantuntevaa palvelua ja työvaiheet selitettiin tarkasti. Jos oli kysyttävää niin sai vastauksen. Remontti eteni asianmukaisesti koko ajan ja jälki on todella hyvää. Suosittelen muillekkin� erityiskiitokset Henrille ja muille jotka täällä olivat putkiremonttia tekemässä�

  thumb Milla Ridha
  8/12/2017

Kuvia asentamistamme ILP- ja VILP-kohteista

Tilaa ilmainen kartoitus

HMK Talotekniikka on erikoistunut omakotitalojen ja pienkiinteistöjen lämmitysjärjestelmien asennuksiin, päivityksiin ja huoltoon. Pyydä meidät käymään ja saat ilmaisen kartoituksen ja tarjouksen kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä. HMK Talotekniikka myöntää aina työlleen 2 vuoden takuun ja mm. Kaukoran pumpuille 5 vuoden takuun. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme mukaan säästämään lämmityskustannuksissasi!

ILP & VILP ilmainen kartoitus

Pyydä ilmainen kartoituskäynti, jossa käymme läpi mahdollista kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä.

  Ei valittamista. VILP tuli jopa etuajassa sovitusta, kun tuli peruutus.

  thumb Harri Hietaranta
  8/13/2018

  5 star review  Ilmalämpöpumppu asennettiin rakenteellisesti haastavahkoon kohteeseen hienosti ammattotaidolla. Asiantunteva opastus laitteen käytöstä ja kaukosäätimen toiminnot esiteltiin yksitellen, suosittelen!

  thumb Minna Halme
  7/30/2018

  5 star review  Saatiin päivässä apua maaviileesysteemien petettyä ja homma hoitu nopeasti ystävällisen palvelun kera. Iso peukku

  thumb Marko Mäkelä
  7/25/2018