fbpx

Jos etsii kodin remonttiin hyvää LVI-osaajaa, yrityksen aiemmilla töillä ja asiakkaiden palautteilla on varmasti merkitystä. Putkiremontteja sekä lämmitysjärjestelmien uudistuksia tekevän HMK Talotekniikka Oy:n asiakkailla on yrityksestä vain hyvää sanottavaa.

A&K Omakoti 5/2018

Asiakasläheisyys kunniaan

Silloin kun asioita tehdään antaumuksella ja aidolla innostuksella, se ei jää muiltakaan huomaamatta. Ylöjärveläisen HMK Talotekniikan motivaatiosta LVI-alan työhön sekä asiakaspalveluun todistavat hyvin hoidetut urakat sekä tyytyväisten asiakkaiden arvostelut ja suositukset yrityksen kotisivuilla, Facebookissa ja Googlessa. – Pyrimme hoitamaan kaikki kohteet mahdollisimman asiakasläheisesti. Täytyy kyllä kiittää asiakkaitamme hyvistä palautteista. Ne ovat osaltaan mahdollistaneet kaltaisemme pienyrityksen menestymisen, kertoo yrittäjä Henri Kestilä. HMK Talotekniikka tekee pientalojen putkiremontteja, lämmitysjärjestelmien uudistuksia sekä LVI-suunnittelua ja -huoltoa Pirkanmaalla. Yritys työllistää kahdeksan huippuosaajaa. – Porukassamme on putkimiesten lisäksi ilmastointeihin erikoistuvia asentajia sekä kylmä- ja sähköasentajia. Yritykseltämme löytyy sähkö- ja kylmäurakointiluvat. Hoidamme kaikki LVISK-työmme itse, joten asiakas voi olla varma, että saa työt siltä keneltä ne tilaa, Kestilä kertoo.

Putkiremontti säästää vesivahingolta ja lämpöpumppu rahanmenolta

Putkiremontti on väistämätön menoerä jossain vaiheessa talon elinkaarta. Finanssiala ry:n vuotovahinkoselvityksen mukaan putkivuoto tapahtuu keskimäärin 28 vuoden iässä. Kun remontin teettää ajoissa, voi välttyä vesivahingoilta ja niiden kalliilta korjauksilta. Putkiremontin teettäminen on ennakoivaa säästämistä, mutta aktiivisempaa säästöä voi hakea uudistamalla lämmitysjärjestelmän. Talonomistajat ovatkin innostuneet lämpöpumpuista, joiden avulla lämmityskuluissa voi säästää tuntuvasti. – Energiansäästö voi lämmitysjärjestelmän uusimisen myötä olla jopa 70 prosenttia, mikä näkyy saman verran myös lompakossa. Säästö lämmityskustannuksissa maksaa uuden järjestelmän nopeasti takaisin. HMK Talotekniikan kautta asiakkaat voivat hakea lämmitysremonttiin myös OP:n rahoitusta. Tällöin laskut voi hoitaa erissä samalla, kun säästää energiakustannuksissa. Parhaassa tapauksessa lainaa lyhentää tulevilla säästöillä. Ei kannata unohtaa myöskään kotitalousvähennystä, joka on tänä vuonna 50 prosenttia työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen voi saada sekä lämmitysjärjestelmän asennukseen liittyvästä työstä että putkiremontin työn osuudesta. – Opastamme mielellämme kotitalousvähennyksiin liittyvien asioiden kanssa, lupaa Kestilä. Jos aprikoi putkiremontin tarvetta tai lämmitysjärjestelmän uusimista, HMK Talotekniikka voi tehdä taloon kartoituksen. Sen perusteella saa yritykseltä rehellisen tarvearvion, sekä tarvittaessa tarjouksen urakasta. Kartoitus on maksuton, eikä velvoita mihinkään.

Tuleviin helteisiin voi varautua tilaamalla ilmalämpöpumpun jo nyt

HMK Talotekniikan kautta saa kaiken tarvittavan talotekniikan kilpailukykyiseen hintaan. Yritys myy ja asentaa esimerkiksi Niben, Green sekä kotimaisen Kaukoran laadukkaita lämpöpumppuja. Jos taloon tulee lämpöpumppu, kannattaa samalla toteuttaa myös lämpöverkkoremontti, jossa vanhat patterit vaihdetaan uusiin. Tämä parantaa lämpöpumpun hyötysuhdetta ja energiatehokkuutta. – Myös lopulliset kustannukset ovat pienemmät, kun kaikki työ tehdään kerralla, saman porukan toimesta. Urakan hajottaminen eri osiin ja urakoitsijoihin usein lisää kustannuksia ja hämärtää vastuurajoja, Kestilä toteaa. HMK Talotekniikan kautta saa myös vesi-ilmalämpöpumppuja sekä ilmalämpöpumppuja asennuksineen. Molemmat pumpputyypit auttavat alentamaan lämmityskustannuksia. Jos kotiin haluaa myös lisää asumismukavuutta viilennyksen myötä, ilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu. – Viime kesä oli poikkeuksellisen lämmin, mistä johtuen useiden valmistajien ilmalämpöpumput loppuivat kesken. Kuluttajien kannattaakin olla hereillä ja tilata ilmalämpöpumppuasennukset silloin, kun ei ole sesonki. Näin ollen hinta sekä pumppujen saatavuus on huomattavasti parempi.

Tilaa ilmainen kartoitus

HMK Talotekniikka on erikoistunut omakotitalojen ja pienkiinteistöjen lämmitysjärjestelmien asennuksiin, päivityksiin ja huoltoon. Pyydä meidät käymään ja saat ilmaisen kartoituksen ja tarjouksen kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä. HMK Talotekniikka myöntää aina työlleen 2 vuoden takuun ja mm. Kaukoran pumpuille 5 vuoden takuun. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme mukaan säästämään lämmityskustannuksissasi!

Ilmavesilämpöpumppu - Ilmainen kartoitus

Pyydä ilmainen kartoituskäynti, jossa käymme läpi mahdollista kiinteistösi lämmitysjärjestelmien päivittämisestä.

Avaa chat
Kuinka voin auttaa?
Moro!
Kuinka voin auttaa?