fbpx

JÄSPI TEHOWATTI AIR SPLIT

Ilma-VESIlämpöpumppu

jäspi tehowatti air split

Siirry kustannustehokkaaseen lämmittämisen aikaan kotimaisen Jäspi Tehowatti Air Split – ilma-vesilämpöpumpun avulla. Öljylämmityksen korvaajana se säästää jopa 50% lämmityskustannuksissasi. Järjestelmän avulla lämmität sekä talon että käyttöveden.

Toimintateholtaan se soveltuu useimpiin omakotitaloihin 50-200 m². Järjestelmä liitetään vesikiertoiseen lattialämmitykseen tai kiinteistössä oleviin lämpöpattereihin.

Järjestelmä koostuu kolmesta osasta:

Ulkoyksikkö

Lämmönsiirtoyksikkö

Sisäyksikkö

Sisäyksikön teho on 9 kW ja ulkoyksikön tehoksi valitaan kiinteistön koon mukaan 8 kW tai 12 kW. Ulkoyksikkö ottaa energiaa ulkoilmasta ja siirtää kompressorin välityksellä lämmön sisäyksikköön. Lämmönsiirtoyksikkö siirtää lämmön kylmäaineesta veteen ulkoyksikön ja sisäyksikön välillä. Tämän jälkeen lämpö jaetaan sisäyksikön kautta sisätiloihin ja lämpimään käyttöveteen.

Kysy lisää myynniltämme ja mitoitamme kanssasi sopivan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmän kiinteistöösi.

Lisätietoja:

Jäspi Tehowatti Air
https://jaspi.fi/wp-content/uploads/2017/11/JASPI_Tehowatti-Air_esite_web.pdf

Jäspi Basic
https://jaspi.fi/wp-content/uploads/2017/01/JASPI_Basic_esite_web-1.pdf

Jäspi Hybrid varaajat:
https://jaspi.fi/wp-content/uploads/2017/11/JASPI_Ovali-Hybrid_GTV-Hybrid_0118_web.pdf

Jäspin ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu Suomen olosuhteisiin

Jäspi Tehowatti Air Split tuottaa max. 58-asteista vettä ja sen käyttöalue on -20 °C asti. Kovilla pakkasilla lisäenergiaa saadaan lämmitysvastuksella vaiheittain, joka takaa lisälämmön mahdollisimman vähäisen kulutuksen. Järjestelmään sisältyy MyUpway-etävalvonta vakiona. Siirrä kiinteistösi lämmitys Jäspillä kustannustehokkaaseen aikaan..

Kotimaisella Jäspillä säästöt kotiin päin

Jäspi-tuotteet valmistetaan Kaukora Oy:n tehtailla Raisiossa ja Turussa ja niille on myönnetty kotimaisen tuotannon Avainlippu-tunnus. Tilaa Jäspi Tehowatti Air Split asennus HMK Talotekniikalta ja lopeta palelu nykyisen kalliin lämmitysjärjestelmäsi takia!

MUTKATONTA TOIMINTAA

Kun pyydät meiltä tarjouksen, näin homma etenee:

1Suunnitellaan remontti yhdessä ja saat kiinteähintaisen tarjouksen, johon ei tule yllätyksiä.

2Asennamme uuden lämmitysjärjestelmän vanhan tilalle tai rinnalle jopa kahdessa päivässä. Kytkemme sillä välin kylmän käyttöveden päälle, jotta asunnossa olisi huolettomampaa asua remontin aikana.

3. Annamme työllemme 2 vuoden takuun. Kaukora antaa pumpuilleen 5 vuoden takuun. Siivoamme jälkemme huolella, ja siitä olemme ylpeitä.

REFERENSSIKOHDE:
Tehowatti Air split + käyttövesi sauvo

Sauvo Tehowatti Air Split + käyttövesi

Toteutimme kohteessa kokonaisvaltaisen putkiremontin. Uusimme vanhat kupari ja rautaputket komposiittiputkiksi. Jokaiselle vesipisteelle toimme uudet putket, sekä kalustekohtaiset sulut. Rakensimme myös uuden patteriverkoston (13kpl kaksilevyisiä pattereita). .

OP-RAHOITUS

 

Teemme yhteistyötä Kaukora, Niben ja Osuuspankin kanssa. Osuuspankin kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Tarkista osamaksun suuruus näiden linkkien takaa:

 

Asiakastyytyväisyytemme on huima 100%

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Mielipiteesi on meille tärkeä.

“Tilasin HMK Talotekniikalta itselleni lämpöpumpun asuntooni. Asennus sujui hyvin. Asennuksen jälkeen kaverit siivosivat jälkensä hyvin ja tuli puhtaampaa kuin ennen asennusta. Yrittäjä kertoi, että voi soitella myös pienemmissä LVI huoltoasioissa ja aion jatkossakin käyttää heidän palveluitaan. ”

Ville Kopakkala | Web Designer

“Olen tehnyt useamman vuoden itse yrittäjän kanssa yhteistyötä monella erilaisella työmaalla. Asennukset ovat sujuneet jouhevasti. Yrittäjästä näkee, että hän on oikeasti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja hän onkin pystynyt aina toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. ”

Lauri Niiniviita | Rakennusyrittäjä

“Saneeraan 70-luvun omakotitaloa ja ollaan päivitelty sinne kaikki mahdollinen talotekniikka mukaanluettuna. HMK-Talotekniikan Henrin kanssa oli puhetta jo aiemmin, että jossain välissä voitaisiin hoitaa lattialämmityksen syöttöjohdot sekä käyttövesi seiniin pex-putkella. Sitten olikin yhtäkkiä jo ajankohtaista saada seiniä levytettyä ja Henrin kanssa saatiin homma joustavasti sovittua ja putket paikoilleen viikonloppuna vaikka ilmeisen kova kiire miehellä oli muuallakin. Työt hoituivat ammattimaisin ottein ja sain hyviä asiantuntevia vinkkejäkin kaikessa hötäkässä. Sanotaanko näin että suosittelen!”

Marko Kulmanen | LVI-insinööri

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni! Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto | Rakennusinsinööri YIT

PYYDÄ TARJOUS

Tehowatti Air Split tarjous

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta.