fbpx

JÄSPI TEHOWATTI AIR SPLIT

Ilma-VESIlämpöpumppu

jäspi tehowatti air split

Siirry kustannustehokkaaseen lämmittämisen aikaan kotimaisen Jäspi Tehowatti Air Split – ilma-vesilämpöpumpun avulla. Öljylämmityksen korvaajana se säästää jopa 50% lämmityskustannuksissasi. Järjestelmän avulla lämmität sekä talon että käyttöveden.

Toimintateholtaan se soveltuu useimpiin omakotitaloihin 50-200 m². Järjestelmä liitetään vesikiertoiseen lattialämmitykseen tai kiinteistössä oleviin lämpöpattereihin.

Järjestelmä koostuu kolmesta osasta:

Ulkoyksikkö

Lämmönsiirtoyksikkö

Sisäyksikkö

 

Sisäyksikön teho on 9 kW ja ulkoyksikön tehoksi valitaan kiinteistön koon mukaan 8 kW tai 12 kW. Ulkoyksikkö ottaa energiaa ulkoilmasta ja siirtää kompressorin välityksellä lämmön sisäyksikköön. Lämmönsiirtoyksikkö siirtää lämmön kylmäaineesta veteen ulkoyksikön ja sisäyksikön välillä. Tämän jälkeen lämpö jaetaan sisäyksikön kautta sisätiloihin ja lämpimään käyttöveteen.

Kysy lisää myynniltämme ja mitoitamme kanssasi sopivan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmän kiinteistöösi.

Lisätietoja:

Jäspi Tehowatti Air
https://jaspi.fi/wp-content/uploads/2017/11/JASPI_Tehowatti-Air_esite_web.pdf

Jäspi Basic
https://jaspi.fi/wp-content/uploads/2017/01/JASPI_Basic_esite_web-1.pdf

Jäspi Hybrid varaajat:
https://jaspi.fi/wp-content/uploads/2017/11/JASPI_Ovali-Hybrid_GTV-Hybrid_0118_web.pdf

Jäspin ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu Suomen olosuhteisiin

Jäspi Tehowatti Air Split tuottaa max. 58-asteista vettä ja sen käyttöalue on -20 °C asti. Kovilla pakkasilla lisäenergiaa saadaan lämmitysvastuksella vaiheittain, joka takaa lisälämmön mahdollisimman vähäisen kulutuksen. Järjestelmään sisältyy MyUpway-etävalvonta vakiona. Siirrä kiinteistösi lämmitys Jäspillä kustannustehokkaaseen aikaan..

Lämmitysverkoston huuhtelu lämmitysjärjestelmäremontin yhteydessä -50% vuoden loppuun asti

990€ (ovh 1980€)

Sykehuuhtelu tehostaa lämmitystä

Patteriverkoston tai lattialämmityksen suurin ongelmanaiheuttaja on putkiin kertyvä epäpuhtaus. Epäpuhtauksia syntyy varaajan, kattilan tai pattereiden metallisista pinnoista ja ne kertyvät verkoston ahtaimpiin tai jyrkimpiin kohtiin.

Säännöllisellä huollolla säästät pidemmän aikavälin kustannuksissa ja saavutat merkittäviä energiasäästöjä.

 

Reistaileeko patterit?

Sykehuuhtelun tarpeen tunnistaa heikosti lämpenevistä pattereista tai huonosti toimivasta patteriventtiilistä. Jos täysillä oleva patteri lämpeää viileällä ilmalla vain menoputken läheisyydestä, sykehuuhtelulle on ehdottomasti tarvetta.

Huuhtelulla ratkaistaan kodin lämmönjakoon liittyvät ongelmat ja vanhankin patteriputkiston toimintakunto voi parantua. Samalla saat selville missä kunnossa putkisto on.

 

Ongelmat, jotka poistuvat sykehuuhtelulla

-Patterit lämpiävät vain osittain

-Termostaatti tukkiutuu tai toimii huonosti

-Pattereissa on ilmaa ja ne lorisevat

-Lämmintä ei riitä tarpeeksi

Kotimaisella Jäspillä säästöt kotiin päin

Jäspi-tuotteet valmistetaan Kaukora Oy:n tehtailla Raisiossa ja Turussa ja niille on myönnetty kotimaisen tuotannon Avainlippu-tunnus. Tilaa Jäspi Tehowatti Air Split asennus HMK Talotekniikalta ja lopeta palelu nykyisen kalliin lämmitysjärjestelmäsi takia!

MUTKATONTA TOIMINTAA

Kun pyydät meiltä tarjouksen, näin homma etenee:

1Suunnitellaan remontti yhdessä ja saat kiinteähintaisen tarjouksen, johon ei tule yllätyksiä.

2Asennamme uuden lämmitysjärjestelmän vanhan tilalle tai rinnalle jopa kahdessa päivässä. Kytkemme sillä välin kylmän käyttöveden päälle, jotta asunnossa olisi huolettomampaa asua remontin aikana.

3. Annamme työllemme 2 vuoden takuun. Kaukora antaa pumpuilleen 5 vuoden takuun. Siivoamme jälkemme huolella, ja siitä olemme ylpeitä.

REFERENSSIKOHDE:
Tehowatti Air split + käyttövesi sauvo

Sauvo Tehowatti Air Split + käyttövesi

Toteutimme kohteessa kokonaisvaltaisen putkiremontin. Uusimme vanhat kupari ja rautaputket komposiittiputkiksi. Jokaiselle vesipisteelle toimme uudet putket, sekä kalustekohtaiset sulut. Rakensimme myös uuden patteriverkoston (13kpl kaksilevyisiä pattereita). .

OP-RAHOITUS

 

Teemme yhteistyötä Kaukora, Niben ja Osuuspankin kanssa. Osuuspankin kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta!

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Parhaassa tapauksessa saat lyhenneltyä lainaa tulevalla säästöllä. Tarkista osamaksun suuruus näiden linkkien takaa:

 

Asiakastyytyväisyytemme on huima 100%

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Mielipiteesi on meille tärkeä.

HMK Talotekniikka uusi n. 50 vuotta vanhan patteriverkostomme. Kaikki tehtiin pintavetona, samoja reittejä kuin vanhatkin vedot olivat - mutta nyt raudan sijasta käytettiin saksalaisia kupariputkia ja osia sekä maalämmön kanssa yhteensopivia pattereita. Ja meillä on aivan huippuhienot putkivedot! Saan ihailla niitä päivittäin. 🙂
Työn ohessa tuli huomattua myös, että mikä oli tekijän kannalta helpoin ratkaisu, on se myös toiminnallisin ja kaunein.

Samassa yhteydessä oikaistiin käyttövesipuolelta putkia ja uusittiin tulovesiputkesta vanha, galvanoitu mutka, joka olikin aivan umpeen ruostunut. Mutkasta kuva liitteenä, jos joku haluaa nähdä ja verrata esim. onko omassa kodissa kenties vaihtoa kaipaava putkiosa. Vastaavia putkiosia on käytetty ainakin vielä 70-luvulla (ns. harmaa rautaputki).

Töiden puolesta kaikki toimi ja meni sopimuksen mukaan; aikataulu, tarvikkeet, neuvonta, siivous, tiedotus ja ystävällisyys.
Kiitokset HMK:lla kaikille osallisille, erityisesti Paavolle, joka juoksutti projektin meillä alusta loppuun. Suosittelen mielelläni.

Ilokseni olen huomannut, että meillä on nyt oma luottoputkifirma, joka tekee asennustöitä myös vanhaan taloon.

Milla Rantanen | Kosteusvaurion kuntotutkija, DI

“Olen tehnyt useamman vuoden itse yrittäjän kanssa yhteistyötä monella erilaisella työmaalla. Asennukset ovat sujuneet jouhevasti. Yrittäjästä näkee, että hän on oikeasti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja hän onkin pystynyt aina toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. ”

Lauri Niiniviita | Rakennusyrittäjä

“Saneeraan 70-luvun omakotitaloa ja ollaan päivitelty sinne kaikki mahdollinen talotekniikka mukaanluettuna. HMK-Talotekniikan Henrin kanssa oli puhetta jo aiemmin, että jossain välissä voitaisiin hoitaa lattialämmityksen syöttöjohdot sekä käyttövesi seiniin pex-putkella. Sitten olikin yhtäkkiä jo ajankohtaista saada seiniä levytettyä ja Henrin kanssa saatiin homma joustavasti sovittua ja putket paikoilleen viikonloppuna vaikka ilmeisen kova kiire miehellä oli muuallakin. Työt hoituivat ammattimaisin ottein ja sain hyviä asiantuntevia vinkkejäkin kaikessa hötäkässä. Sanotaanko näin että suosittelen!”

Marko Kulmanen | LVI-insinööri

“Toiminta poikien kanssa oli vaivatonta ja asennus toteutui ammattitaidolla. Suosittelin jopa omalle isälleni! Ja nyt hänkin nauttii pienemmistä sähkölaskuista. ”

Riku Haavisto | Rakennusinsinööri YIT

Omakotitalomme rakenteiden sisässä kulkevalla lämpövesiputkistolla oli ikää noin 50 vuotta. Sen uusiminen oli välttämätöntä.
Remontin tekijäksi valikoitui HMK Talotekniikka OY Ylöjärveltä.
Valintaamme vaikutti erityisesti suunnitteluvaiheen perusteellisuus. Saimme jo siinä vaiheessa kuvan, miten patteriverkoston pintatyönä asennettavat putkilinjat tulisivat kulkemaan 11 eri tilaan, jonne uudet patterit ja termostaatit tultaisiin asentamaan. Samoin eri työvaiheiden etenemisestä ja kestosta kerrottiin tarkasti.
Remontin toteutusvaihe:
- asentajat saapuivat päivittäin sovittuun aikaan paikalle mukanaan tarvittavat materiaalit ja työkalut. Turhat seisokit vältettiin.
- työskentely oli ammattitaitoista, huolellista ja siistiä. Asentajat siivosivat työpisteensä välittömästi työn edistyessä.
- uusien linjojen valmistuttua vanhat linjat tyhjennettiin ja tulpattiin, vanhat patterit irrotettiin ja asentajat huolehtivat niiden ja muun puretun materiaalin poisviennistä.
- uudet patterit ja termostaatit asennettiin paikoilleen ja putkistot koeponnistettiin. Ne toimivat täysin moitteettomasti ilman pienintäkään virhettä tai korjaustarvetta.

Lämpöverkostoremontin edistymistä seuratessamme päätimme myös vaihdattaa 30 vuotta vanhan käyttövesiputkiston. HMK Talotekniikka Oy suostui ja onnistui tekemään järjestelyjä, joiden avulla remontti saattoi jatkua meillä välittömästi. Kolmen päivän kuluttua tämänkin asennus oli valmis ammattitaitoisesti suoritettuna.

Suosittelemme !

Marja Lintula

PYYDÄ TARJOUS

Tehowatti Air Split tarjous

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta.
]